Wpis z mikrobloga

@bombastick: przez AI nie jestem w stanie uwierzyć w te filmiki… wierzę w to, że oni się mogą z tego cieszyć, ale tak ostentacyjnie i de facto ryzykować życiem?
  • Odpowiedz
  • 7
tak samo jak w Polsce jedni beda za PIS drudzy za PO i nie oznacza ze caly narod i w sumie niczego nie dowodzi.

@gerwazy-oko: Chcesz mi powiedzieć ze gdyby roSSjanie nas zaatakowali i odstrzelili Tuska to zwolennicy PiS wyszli by na ulicę się cieszyć XDDDDDD
Ja prdl idź już może się prześpij
  • Odpowiedz
@bombastick: Jeśli są - zwolennicy PiSu - tacy, jak w internecie, to c--j ich wie. Niektórzy chyba by się cieszyli.

A gdyby ruscy to obudowali wyzwoleńczą narracją o zdradzieckim-niemieckim Tusku,
o Brałnie/Mencenie, których Polacy chcą bardziej i którzy są gwarantem wolności, i tak dalej, to już w ogóle "a nie muwiłem???" by było grane bez przerwy.

Yebać.
  • Odpowiedz
zaraz Cię prohamasowcy i proajatollahowie zjadą xD

@PanieAreczku: Są tu tacy, czy to tylko twoje urojenia? Bo weź pod uwagę, że gdy ktoś tu pisze, że by się cieszył, gdyby Izrael sobie r------ł głupi ryj, to nie znaczy, że ktoś lubi hammas albo irański reżim, tylko po prostu słusznie nie lubi Izraela ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz