Aktywne Wpisy

Markowowski +120
Takie wydarzenia pokazują upadek polskiej telewizji przez ostatnie 20 lat. Chyba żadna z dużych stacji nie ma korespondenta w Izraelu, nie mówiąc już o Iranie. Czy w ogóle w Polsce jest jakiś korespondent wojenny pokroju Milewicza?
Stacje nie mają w tych krajach nikogo, więc są odcięte od wiarygodnych informacji. Wypełniają czas antenowy bzdetami, wypytują jakichś turystów melepetów z Dubaju i influencerów, których konflikt wojenny, o którym trąbiono od tygodni, zastał z opuszczonymi
Stacje nie mają w tych krajach nikogo, więc są odcięte od wiarygodnych informacji. Wypełniają czas antenowy bzdetami, wypytują jakichś turystów melepetów z Dubaju i influencerów, których konflikt wojenny, o którym trąbiono od tygodni, zastał z opuszczonymi

waro +243
Influencer - żyjący wyłącznie z mediów - nie śledzi najgłośniejszych i najważniejszych informacji w mediach (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#iran
#iran
źródło: HCUeJrwXYAAcEqE
Pobierz

https://x.com/i/status/2027871415467229504
#iran #wojna #usa #izrael
@PanieAreczku: @bombastick to ze jedni sa przeciwko Chameneiemu a drudzy za to tak samo jak w Polsce jedni beda za PIS drudzy za PO i nie oznacza ze caly narod i w sumie niczego nie dowodzi.
@gerwazy-oko: Chcesz mi powiedzieć ze gdyby roSSjanie nas zaatakowali i odstrzelili Tuska to zwolennicy PiS wyszli by na ulicę się cieszyć XDDDDDD
Ja prdl idź już może się prześpij
@bombastick: oczywiście, że tak. Niczego innego się nie spodziewam od tej antypolskiej hołoty
A gdyby ruscy to obudowali wyzwoleńczą narracją o zdradzieckim-niemieckim Tusku,
o Brałnie/Mencenie, których Polacy chcą bardziej i którzy są gwarantem wolności, i tak dalej, to już w ogóle "a nie muwiłem???" by było grane bez przerwy.
Yebać.
@PanieAreczku: Są tu tacy, czy to tylko twoje urojenia? Bo weź pod uwagę, że gdy ktoś tu pisze, że by się cieszył, gdyby Izrael sobie r------ł głupi ryj, to nie znaczy, że ktoś lubi hammas albo irański reżim, tylko po prostu słusznie nie lubi Izraela ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora