Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 93
@gerwazy-oko: weź się typie nie ośmieszaj, nic nie ma startu do szczucia przez 8 lat przez PiS. Byłeś w śpiączce jak dzień w dzień przez osiem lat w tvpis n----------i fur deutschland? Dalej szczucie przejęła republika która robi to samo swoimi obsranymi paskami.
  • Odpowiedz
i nie pamietasz co platforma robila w latach 2007 to oni zaczeli kampanie nienawisci i szczucia tfu

@gerwazy-oko: zrobiłem losowy screen webarchive z tvp.info z czasów jak rządził PiS. Tusk, Merkel, Imigranci, TVN, a to tylko losowy dzień z tych czasów. Teraz wejdź zakuty łbie na tvp.info, sobie porównaj i uśmiechnij się ;)
@enforcer: ja nie wiem skąd ci ludzie się biorą, że porównują w ogóle dzisiejsze czasy
SpokojnyPan - >i nie pamietasz co platforma robila w latach 2007 to oni zaczeli kampa...

źródło: screen

Pobierz
  • Odpowiedz
@gerwazy-oko: W 2007 roku Platforma nie zamieniła TVP w propagandową tubę, która przez większość czasu nawala na Tuska, dokleja mu rogi i czerowną twarz, daje głos na przestrzerze. A do tego nie robili 4 minutowej laurki na wybory prezydenckie swojemu kandydatowi.
  • Odpowiedz
@enforcer: a Ty kojarzysz te dzieci z marszów krzyczące PiS do piekła. Pamiętasz kampanie nienawiści po zamachu smoleńskim? TV zrobiła wtedy taką papkę ludziom z mózgu, że do dziś połowa kraju myśli że w Smoleńsku nad Putinowskią Rosją, która robi dokładnie to co Lech Kaczyński przewidywał już dawno - był wypadek, czysty przypadek. Przecież to trzeba nie mieć mózgu, żeby tak zażarcie wykluczać zamach, po latach z dystansu dużo lepiej
  • Odpowiedz
Pamiętasz kampanie nienawiści po zamachu smoleńskim? TV zrobiła wtedy taką papkę ludziom z mózgu, że do dziś połowa kraju myśli że w Smoleńsku nad Putinowskią Rosją, która robi dokładnie to co Lech Kaczyński przewidywał już dawno - był wypadek, czysty przypadek.

@JemBanaNyga: xDD
Dobry przykład pisowskiej pamięci - żadna TV nie robiła wtedy nikomu papki z mózgu, tylko pisowscy odklejeńcy "broniący krzyża", wyjący o zamachu w trakcie przepychanek. Czego tam
  • Odpowiedz