@enforcer: wieloletnim maratonie? masz chyba 15 lat i nie pamietasz co platforma robila w latach 2007 to oni zaczeli kampanie nienawisci i szczucia tfu
@gerwazy-oko: weź się typie nie ośmieszaj, nic nie ma startu do szczucia przez 8 lat przez PiS. Byłeś w śpiączce jak dzień w dzień przez osiem lat w tvpis n----------i fur deutschland? Dalej szczucie przejęła republika która robi to samo swoimi obsranymi paskami.
i nie pamietasz co platforma robila w latach 2007 to oni zaczeli kampanie nienawisci i szczucia tfu
@gerwazy-oko: zrobiłem losowy screen webarchive z tvp.info z czasów jak rządził PiS. Tusk, Merkel, Imigranci, TVN, a to tylko losowy dzień z tych czasów. Teraz wejdź zakuty łbie na tvp.info, sobie porównaj i uśmiechnij się ;) @enforcer: ja nie wiem skąd ci ludzie się biorą, że porównują w ogóle dzisiejsze czasy
@gerwazy-oko: W 2007 roku Platforma nie zamieniła TVP w propagandową tubę, która przez większość czasu nawala na Tuska, dokleja mu rogi i czerowną twarz, daje głos na przestrzerze. A do tego nie robili 4 minutowej laurki na wybory prezydenckie swojemu kandydatowi.
@enforcer: a Ty kojarzysz te dzieci z marszów krzyczące PiS do piekła. Pamiętasz kampanie nienawiści po zamachu smoleńskim? TV zrobiła wtedy taką papkę ludziom z mózgu, że do dziś połowa kraju myśli że w Smoleńsku nad Putinowskią Rosją, która robi dokładnie to co Lech Kaczyński przewidywał już dawno - był wypadek, czysty przypadek. Przecież to trzeba nie mieć mózgu, żeby tak zażarcie wykluczać zamach, po latach z dystansu dużo lepiej
Pamiętasz kampanie nienawiści po zamachu smoleńskim? TV zrobiła wtedy taką papkę ludziom z mózgu, że do dziś połowa kraju myśli że w Smoleńsku nad Putinowskią Rosją, która robi dokładnie to co Lech Kaczyński przewidywał już dawno - był wypadek, czysty przypadek.
@JemBanaNyga: xDD Dobry przykład pisowskiej pamięci - żadna TV nie robiła wtedy nikomu papki z mózgu, tylko pisowscy odklejeńcy "broniący krzyża", wyjący o zamachu w trakcie przepychanek. Czego tam
@JemBanaNyga: Typ co wybrał dosłownie środkowy fragment pojedynczego, prostego zdania xDD Pomogę zaznaczając to co ci umknęło: Z powodu szeregu błędów pilota i presji Kaczyńskiego w bardzo złych warunkach Jeśli chodzi o presję to pamiętajmy, że poza Kaczyńskim był tam jeszcze Gosiewski, który wcześniej publicznie nazwał tchórzem i wnioskował o ukaranie pilota śmigłowca, który nie wyraził zgody na lądowanie w Gruzji z Kaczyńskim na pokładzie. Świeża sprawa, którą piloci w
Otwórz swój umysł przyjacielu. Kaczyński jako jedyny mocno lobbował za Ukrainą w NATO, przez co był wyśmiewany głównie przez elity europejskie, które jak wiesz finansowały przez lata obecną wojnę Putina. Nord Stream 1, 2. Połącz
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
20 lat temu tusk puścił bonka... XD
@gerwazy-oko: zrobiłem losowy screen webarchive z tvp.info z czasów jak rządził PiS. Tusk, Merkel, Imigranci, TVN, a to tylko losowy dzień z tych czasów. Teraz wejdź zakuty łbie na tvp.info, sobie porównaj i uśmiechnij się ;)
@enforcer: ja nie wiem skąd ci ludzie się biorą, że porównują w ogóle dzisiejsze czasy
źródło: screen
PobierzTo daj jakiś przykład z tamtego czasu. Narazie to puste słowa bez znaczenia.
@JemBanaNyga: xDD
Dobry przykład pisowskiej pamięci - żadna TV nie robiła wtedy nikomu papki z mózgu, tylko pisowscy odklejeńcy "broniący krzyża", wyjący o zamachu w trakcie przepychanek. Czego tam
@Elaviart: tak tak, presji Kaczyńskiego - na EUROPĘ ŻEBY ZOBACZYŁA KIM JEST PUTIN
Z powodu szeregu błędów pilota i presji Kaczyńskiego w bardzo złych warunkach
Jeśli chodzi o presję to pamiętajmy, że poza Kaczyńskim był tam jeszcze Gosiewski, który wcześniej publicznie nazwał tchórzem i wnioskował o ukaranie pilota śmigłowca, który nie wyraził zgody na lądowanie w Gruzji z Kaczyńskim na pokładzie. Świeża sprawa, którą piloci w
A tu masz listę ludzi, którzy już nie żyją i zginęli w dziwnych okolicznościach i są związani z tym zdarzeniem: https://www.fronda.pl/a/lista-seryjnego-samobojcy,59218.html
Otwórz swój umysł przyjacielu. Kaczyński jako jedyny mocno lobbował za Ukrainą w NATO, przez co był wyśmiewany głównie przez elity europejskie, które jak wiesz finansowały przez lata obecną wojnę Putina. Nord Stream 1, 2. Połącz