Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: "Co takiego się wydarzyło w ciągu kilkunastu lat, że wygląd przeciętnego chłopa tak bardzo poszedł w górę?"

Hipergamia - brzydcy ludzie nie mają szans na stosunek, a co za tym idzie zapłodnienie, więc wyginą ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: już kiedyś poruszałem ten wątek na wypoku. Moim zdaniem to lepsza dieta dzieciaków, lepsza dieta matek w ciąży i przyjmowanie przez nie suplementów, mniej stresu i używek niż w latach komuny czy 90s. Geny te same ale po prostu wydobyty z nich o wiele większy potencjał. Za „moich czasów” jadło się parówki z mom albo chleb z cukrem, a teraz w sklepach masz łososie, awokado, pełnoziarniste pieczywo itd.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: a ja to sądzę że jeszcze te 10-15 lat temu to moda była po prostu tragiczna, patrząc na zdjęcia mojego brata z liceum to wszystkie dziewczyny to takie nudne szare myszki, bez kszty wyobraźni pewności siebie, i te fryzury jakieś dziwne spięcia turbo odsłaniające czoło. Ale jak zobaczysz zdjęcia z lat 90 to ludzie wyglądają w miarę dobrze.
Ja to myśle że po prostu hipergamia wyskoczyła i teraz każdy
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @KieszonkowyChad92:

taa jasne, małolaty latają do turcji na przeszczep włosów i robią licówki za 30k xd ja nie mówię o dorosłych typach tylko o szkolnych czasach i prettyboyach. Dawniej miałeś takiego jednego czy dwóch na całą szkołę a teraz taki dawniejszy "oskarek" to nawet nie byłby średniakiem w dzisiejszych czasach nie mówiąc już o całej reszcie brzydaków - prawie jak inny gatunek. Porównaj sobie zdjęcia klasowe
  • Odpowiedz