Aktywne Wpisy

CzosenWan +241
K---a, wrzucam na allegro spoko ofertę za coś, chłop wygrywa licytację, ja mówię że jak zapłaci sprawnie to do 18 wyślę. Dostałem kasę o 16:30, o 17 wysłałem, a o 18 on do mnie pisze "jak u pana wyglądają zwroty? Bo kurcze nie spodziewałem się, że wygram"
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.

smuteczek2000s +17
6kg w dół, trochę aż dziwnie, ale przynajmniej mini wróci do szafy na stałe na lato ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. Smuteczek na tle worków na śmieci.
PS. Smuteczek na tle worków na śmieci.
źródło: 1000015797
Pobierz

#ukraina #wojna #rosja
źródło: 3ed77477f9e679156d459f02ba4d5b8eb7b700e25d6c90c9129bdf752820a04b
PobierzAle przecież miał absolutną rację. Jaki jest kontekst? Było wielokrotnie na wykopie. Akurat wtedy wojna została rozstrzygnięta...
Właśnie wtedy już było wiadomo, że główne cele strategiczne Rosjan nie zostaną osiągnięte.
Zresztą, nie chce mi się o tym rozpisywać. Było milion razy o tym pisane
To tak jak mecz piłki nożnej. Mecz może być rozstrzygnięty w trzeciej minucie, to nie znaczy że drużyna przeciwna może zejść z boiska.
Tak więc wojna została wtedy rozstrzygnięta, zobacz że od tamtego czasu ta wojna wygląda cały czas tak samo. Bez żadnych większych zmian na froncie.
I wtedy Ukraińcy mieli szansę na to żeby się dogadywać ¯\(ツ)/¯
@kwiat_pustyni626: To czy mecz został rozstrzygnięty w 3 minucie, wiemy po meczu. Tutaj piłka cały jest w grze i jeżeli dojdzie do zawieszenia działań to niestety to będzie przerwa w grze, a nie koniec spotkania.
Jak Polska z Czechami straciła dwie bramki w 3 minuty – to mecz został rozstrzygnięty. Koniec.
I to jest dobra
Cóż. Ja to widzę tak jak tobie napisałem. Możemy mieć różne opinie ¯\(ツ)/¯