Aktywne Wpisy

Markowowski +273
Takie wydarzenia pokazują upadek polskiej telewizji przez ostatnie 20 lat. Chyba żadna z dużych stacji nie ma korespondenta w Izraelu, nie mówiąc już o Iranie. Czy w ogóle w Polsce jest jakiś korespondent wojenny pokroju Milewicza?
Stacje nie mają w tych krajach nikogo, więc są odcięte od wiarygodnych informacji. Wypełniają czas antenowy bzdetami, wypytują jakichś turystów melepetów z Dubaju i influencerów, których konflikt wojenny, o którym trąbiono od tygodni, zastał z opuszczonymi
Stacje nie mają w tych krajach nikogo, więc są odcięte od wiarygodnych informacji. Wypełniają czas antenowy bzdetami, wypytują jakichś turystów melepetów z Dubaju i influencerów, których konflikt wojenny, o którym trąbiono od tygodni, zastał z opuszczonymi

waro +468
Influencer - żyjący wyłącznie z mediów - nie śledzi najgłośniejszych i najważniejszych informacji w mediach (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#iran
#iran
źródło: HCUeJrwXYAAcEqE
Pobierz

C---a wyszło xD
Zapytałem się to nie potrafiła się określić tak czy nie po czasie ponowiłem próbę to znowu taka sama sytuacja do tego wiem od niej że już pare typa do niej pisze, p------e ja nie mam zamiaru zostać opcja awaryjna, dzisiaj za to ładnie siadło 2300kcal i plecy+biceps
Pewnie potrzebuje jeszcze trochę popracować nad dobrym charakterem (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Mirek224 co uważasz?
@SmutnyZabownik: brawo, dołączyłeś do grona wiecznych orbiterów w razie w jakby coś się zesrało i potrzebowała pomocy xD
No i bardzo dobrze zrobiłeś.
A od jakiego czasu ćwiczysz?