Aktywne Wpisy
luke-mat +63
Przypominam tezy tego człowieka:
-Amerykanie tracą prymat
-Amerykanie wycofają się na swoją półkulę
-Amerykanie będą się izolować
-Amerykanie są za słabi na Wenezuelę
Tymczasem Amerykanie robią za kostuchę obcych reżimów. Jednego porywają z łóżka, drugiemu robią hellfire, likwidują go razem z najwyższymi władzami. Pływająca demokracja nadal jest policjantem świata. Rosja i Chiny stuliły mordy i siedzą cicho, bo ciocia Ameryka nie żartuje i ściągnęła kapcia
#iran #usa
-Amerykanie tracą prymat
-Amerykanie wycofają się na swoją półkulę
-Amerykanie będą się izolować
-Amerykanie są za słabi na Wenezuelę
Tymczasem Amerykanie robią za kostuchę obcych reżimów. Jednego porywają z łóżka, drugiemu robią hellfire, likwidują go razem z najwyższymi władzami. Pływająca demokracja nadal jest policjantem świata. Rosja i Chiny stuliły mordy i siedzą cicho, bo ciocia Ameryka nie żartuje i ściągnęła kapcia
#iran #usa
źródło: image
Pobierz
Hissis +25
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

https://wykop.pl/link/7894061/chciales-domowej-bogini-to-nie-placz-o-alimenty
pięknie obrazują, dlaczego demografia w Polsce leży. Żadna rozsądna kobieta nie będzie rodzić przeciętnemu p0lakowi. Przeraża mnie, jak wielu oczekuje, że baba ogarnie dom, zajmie się dziećmi i jeszcze będzie robić karierę xd.
Najsmutniejsze jest to, że wielu sądzi, ze zajmowanie się domem to robienie pazurów lub włączenie roomby.
Gdybym był kobietą, życiu nie porzuciłbym ciepłego etatu, gdzie się rozwijam, mam kontakt z ludźmi na rzecz siedzenia w obsranych pieluchach i usługiwaniu roszczeniowemu p0lakowi.
#demografia #bekazprawakow #polska
Chciałeś domowej bogini? To nie płacz o alimenty
https://www.gov.pl/web/sprawiedliwosc/dobro-dziecka-priorytetem-w-orzecznictwie-rodzinnym
@dron-z-nieba: Czy te mityczne kariery kobiet są z nami w pokoju? Żaden z moich męskich znajomych nie wymienia "robienia kariery" na liście oczekiwań względem swoich partnerek.
@dron-z-nieba: Statyskyki przez panstwo... Tak samo dokladne jak statystyki GUS (gdzie nie wlicza sie duzej grupy pracujacych?)
2 lata kumpel z roboty walczyl o dziecko. No widac mu sie nie chcialo. Bo kretynska sedzia przyznala opieke puszczalskiej urwie
@dron-z-nieba: A od kiedy wina rozwodu wplywa na przyznanie opieki? Wina nie ma nic do decyzji o opiece. Przynajmniej nie w polskich sadach.
BTW sporo juz mam wiosen. Matka uciekla od ojca jak ja z siekiera gonil. Mialem 1,5 roku. Wiesz ile alimentow zobaczylem? Cale 0 :P To panstwo nie moglo znalezc kolesia a on siedzial
@dron-z-nieba: Ale to kobiety sobie uroiły że mężczyźni wymagają od nich karier. Praktycznie żaden chłop nie stawia tego wysoko na liście wymagań i pracownica żabkimoże być równie atrakcyjna co karierowiczka jeśli obie mają faktycznie pożądane atrybuty (atrakcyjność fizyczną, młodość, miłe usposobienie).
Ja nie mówię że kobiety nie robią karier, tylko
Wiesz jak GUS podaje statystyki zarobkow? Otoz nie wlicza do nich przedsiebiorstw gdzie pracuje <10 osob. A wbrew pozorom takich jest dosc sporo. I sa tam duzo mniejsze zarobki niz w duzych korpo. Ale te dane nie wchodza do statystyk bo by sie okazalo ze jednak nie ma tak wesolo jak GUS podaje.
Wiesz jak gus wylicza przewidywana
@przeciwko78: A co to oznacza?
Co oznacza jak dane wejsciowe masz zmanipulowane/niepelne? jak wygladaja wtedy dane wyjsciowe? Sa takie prawdziwe?
źródło: image
Pobierz@przeciwko78: Pies i czlowiek nie maja statystycznie po 3 nogi. Ale ludzie co pracuja w firmach <10 osob to pracuja tak samo jak ci w gigantach. A czesto zarabiaja duzo mniej. To oznacza ze sie nie licza? Bo prawda jest zbyt niewygodna i sie okaze ze srednia a nawet mediana