Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +383
Dermatolog we Wrocławiu ustawił sobie na Znanym Lekarzu wizyty na konsultację co pięć minut - 10:15, a następna o 10:20 ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przecież zgodnie z tym rozkładem pacjent ledwo co zdejmie kurtkę, rozsiądzie się na krześle i zaraz musi zbierać się do wyjścia xD
#konowalposting #lekarz100k #heheszki #wroclaw
Przecież zgodnie z tym rozkładem pacjent ledwo co zdejmie kurtkę, rozsiądzie się na krześle i zaraz musi zbierać się do wyjścia xD
#konowalposting #lekarz100k #heheszki #wroclaw
źródło: 64EF91A4-8FB1-46E0-80F0-5BA50D7645EF
Pobierz
jmuhha +3
Wytłumaczy mi ktoś czemu tak mało ludzi i znajomych ma thermimoxa, chociaż mogliby zaoszczędzić na gotowaniu?
źródło: 1000027917
Pobierz

ale tak czy siak Zandberg jedyne co chce osiągnąć w polityce to być wieczną opozycją
Zrobili to teoretycznie po to, żeby dotrzeć do młodych facetów z prowincji... a jedynie udowodnili, że są do nich uprzedzeni i mają ich za zacofane, przygłupie konserwy xD
Są kompletnie oderwani oderwani rzeczywistości.
Swego czasu jeden razemek mnie przekonywał że działają w małych miastach. Miał na myśli Elbląg (110 k). Typowe malomiejskie problemy: tramwaje się spóźniają.
To typowe. Kiedyś jeden razemek przekonywał, że on też z prowincji I zna problemy, bo z Piaseczna musi długo do centrum dojeżdżać xD
W przestrzeni publicznej widzę bardziej takie nakręcanie się każdej ze stron - co jak dla mnie jest głównym powodem tego, że w Polsce na tak niskim poziomie jest debata publiczna. A bez niej ten kraj wygląda jak folwark dla dwóch obozów politycznych.
No cóż - nie
@Selina_: bo lewica ich nienawidzi?
Prawica facetom nie ma nic do zaoferowania, to jest bladź na którą wielu się nabiera.
Gorzej, że lewica też nic nie ma, i się pogrąża w swoich uprzedzeniach i szuryzmach (część uważa, ze jakakolwiek pomoc facetom, nawet jeśli nie wpłynie nijak na kobiety, to "podbijanie statusu mężczyznom", lol).
@Selina_: Bo naiwnie wierzą, że zgarną benefity z "niskich podatków" wywalczonych dla Januszy.
Niekoniecznie sam fakt bycia online to powoduje.