@kubson93: Bo to mem sugeruje że wszystkie dzieciory się drą a to zdecydowana mniejszość. Poza tym dobrym wychowaniem nie zawsze ogarniesz dziecko bo jest małe żeby się uspokoić, niepełnosprawne, pierwszy raz jedzie autobusem i panikuje albo wiele innych czynników które zwykłym zwróceniem uwagi nie załatwisz.
@niebieskatrytytka: widzę że się fiksujesz na jakimś światopoglądzie, który sobie sama wcisnęłaś. Tobie korbą zakręcił zwykły mikser jak nie rozumiesz, co się do ciebie pisze. Nie można napisać nic negatywnego, bo przyjdzie taki przegryw walczyć z problemem który sam stworzył
@Kash: nie mówię o dzieciach poniżej powiedzmy 5 roku życia. Mówię o tych co drą mordę i nikt ich nie ucisza, mimo że taki dzieciak jest już wystarczająco kumaty. Nie mam pretensji do płaczącego 2-3 latka, bo powody są różne, głód, przemęczenie, albo wszystko na raz.
nie zawsze ogarniesz dziecko bo jest małe żeby się uspokoić, niepełnosprawne, pierwszy raz jedzie autobusem i panikuje albo wiele innych czynników które zwykłym zwróceniem uwagi nie załatwisz.
@BardzoSmutny: to wtedy wysiadasz na najbliższym przystanku by tam uspokoić dziecko, a dopiero po tym kontynuujesz podróż.
jak raz coś powiedziała żeby mnie zawstydzić to już do końca dnia nic nie mówiłem
@kubson93: I skończyłeś na wykopie, pewnie zaburzenia psychiczne i brak poczucia własnej wartości też są. Zawstydzanie dziecka to świetna metoda żeby mu zniszczyć psychikę na resztę życia
źródło: 1000005567
Pobierz@Xuzoun: Ja wszystko rozumiem droga Pan. Za dużo polska dzieci się rodzi.
źródło: c92491791d579e4b038fb5bafdde2241310500ee2a76322976caf4ef35db44b2
PobierzWięc wszystkim dzieciom fundujmy takie atrakcje. Mama na medal. Widać w tym komentarzu efekty jej wychowania.
@ostulemijo: Haha, typ złożył samokrytykę. Brawa za odwagę i pokorę!
@kubson93: to jest to kręcenie, uogólnienie na negatywnym wizerunku.
@BardzoSmutny: to wtedy wysiadasz na najbliższym przystanku by tam uspokoić dziecko, a dopiero po tym kontynuujesz podróż.
Nie wiem jak gówniaków mających mniej niż 6 lat można zabierać gdzieś daleko.
@kubson93: I skończyłeś na wykopie, pewnie zaburzenia psychiczne i brak poczucia własnej wartości też są. Zawstydzanie dziecka to świetna metoda żeby mu zniszczyć psychikę na resztę życia