Aktywne Wpisy

MonazoPL +85
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powróciła – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i spełnienie prostych warunków dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powróciła – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i spełnienie prostych warunków dostaniesz
źródło: dyson v8 citi monazo
Pobierz
bArrek +82
Ja potrzebuje tylko dziewczyny która będzie siadała na mordzie chciała żeby lizać jej stopki będzie prowadzała mnie na smyczy i kazała szczekać czy to tak wiele???

ELDO Fat Electrician. W otwarciu od razu czuć wetywerię i subtelny zielony akord. Jest także nieco słodyczy oraz wyraźne elemi. Zapach jest według mnie mocno przykurzony, trochę ziemisty i orzechowy. Oprócz tego mamy drzewny akord oraz żywiczno, balsamiczną bazę. Jest w niej mirra i opoponaks, choć pojedynczo raczej nie izoluję tych nut. Nie powiedziałbym również, że wyłapuję bitą śmietanę (zresztą wg oficjalnej strony jej nie ma), ale słodycz na pewno daje o sobie znać. W połączeniu z wetywerią, tworzy to całkiem oryginalną kompozycję.
Zgodnie z nazwą, odbieram w zapachu coś tłustego. Porównałbym to skojarzenie z taką, maślaną słodyczą. Nie jestem pewien czy ten aspekt mi się podoba, ale sprawia że kompozycja jest ciekawsza. Ogólnie same perfumy są dosyć nietypowe, z wyraźną wetywerią, ale zapodaną inaczej niż zazwyczaj. Parametry są średnie, żywotność oceniłbym na kilka godzin, z przeciętną projekcją. Profil zapachu na chłodniejsze dni i bardziej męski.
Myślę, że są to warte sprawdzenia perfumy, ponieważ są całkiem interesujące, a półka cenowa jest przystępna. Należy jednak pamiętać, że na pewno nie każdemu przypadną do gustu i niekoniecznie będą łatwe do noszenia. Sam raczej nie zdecydowałbym się wyjść w nich do ludzi, ale były fajnym doświadczeniem. Ocena końcowa 7.5/10
Zapach 7.5/10
Projekcja 5/10
Żywotność 6/10
Jakość/Cena 7/10
pozostałe recki
źródło: FatElectrician
Pobierz@Frufruf: No nie p-----l że wąchasz sobie zapach i myślisz "mmm tak, to ewidentnie jest mirra i opoponaks"
Dla mnie to jest abstrakcja jakaś xD