Aktywne Wpisy

Sonny86 +979
źródło: temp_file6225500220203847679
Pobierz
Sonny86 +422
źródło: temp_file3593323373229408658
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file6225500220203847679
Pobierz
źródło: temp_file3593323373229408658
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
mirror: https://dubz.link/c/220f2a
Nie nie jeżdżę na jednośladzie.
@Foxbat: Ja nie wiem, czy w tym wypadku to był szeryf, czy po prostu gość zmieniający pas w gęstym ruchu, nie spodziewający się, że ktoś może z---------ć środkiem. Z resztą od pierwszej sekundy filmu widać włączony kierunkowskaz, gdy wyprzedzający motocyklista był jeszcze jeden samochód dalej.
źródło: Screenshot 2026-02-17 203352
Pobierz@wstanczyk: na lewy w korku? Co miałoby mu to dać? Gnidy tak robią tylko żeby poszeryfować a kierunkowskazy są często zasłonięte innymi samochodami.
@Foxbat: Chłop se zmienił pas bo była luka. Od samego początku filmu widać, że ma włączony kierunkowkaz. Nie jego wina, że nagrywający to podludź. Ale mnie w-----a takie podejście jak twoje, jak małpa na motorze czy w jakimś bmw/audi ma całkowicie w p-----e przepisy ruchu i innych dookoła, to jest ok, ale niech ktoś inny popełni błąd, to nagle tragedia i zwalanie całej
Milion takich przypadków.
@Foxbat: Mogło na przykład być niedługo skrzyżowanie, gdzie by skręcał w lewo, ja okolicy nie znam. Z resztą jakby chciał, to może sobie zmieniać z pasa na pas, bo jest linia przerywana. Pewnie jakby kierowca spojrzał w lusterko, to by do kolizji nie doszło, ale dalej wina motocyklisty, że przy wyprzedzaniu nie patrzy, co się przed nim dzieje oraz jedzie z
@Foxbat: Przecież on miał wrzucony kierunkowskaz zanim jeszcze motozdrapka zaczęła pchać się środkiem między autami, ślepy jesteś i u------ś sobie coś we łbie pod tezę? xD Dobra, szkoda w ogóle czasu na dyskusję z takimi jak ty, won do budy na czarną listę przychlaście.
źródło: ai
Pobierz@Foxbat: Ja zmieniam pas w korku, jeśli wiem który pas jest zamknięty. Trzeba jechać tym zamkniętym, bo ludzie nie umieją jeździć na suwak i ten przejezdny pas jest dużo wolniejszy.
źródło: Zrzut ekranu 2026-02-18 002050
Pobierzźródło: image
Pobierz