Wpis z mikrobloga

@tadzik100: A nieprawda. Jak coś komuś niepasuje to jest smutnym człowiekiem? No ale Ty mnie znasz lepiej niż ja sam. Przecięż by być szczęsliwym trzeba się ze wszystkim zgadzać i śmiać się jak głupi do sera. Może Ty tak masz...
  • Odpowiedz
@tadzik100: nie jestem pierwszą osobą, która twierdzi, że czasem woli gifa. Nawet tutaj. Dlatego to mnie się nie podoba, jak inni na siłę chcą kogoś na gfy nawracać. Tylko o to mi chodzi, napisałem wyżej, że ogólnie to gfy > gif. Proste. Po prostu nie podoba mi sie ten bot o gfycat pod każdym dodanym gifem.
  • Odpowiedz
@rss: Według mnie rss odwala świetną robotę, z moim szybkim netem, czekam wieki na gify. Natomiast gfy ładuje się niemal od razu.
  • Odpowiedz
10mb Ci się długo ładuje?

@geomag42: No mi się ładuje 20s, a gfy mam od razu.

@rss: najlepszsy był koleś co usunął właśnie wpis z wersją gfy, a jak zapytałem czemu usunął, to mój wpis też usunął.
  • Odpowiedz
@rss: na masowa skale czyli te wpisy na mirko? i myślisz ze świat zareaguje na twe działanie? :) jedno jest pewne irytujesz tymi postami mocno. skala reakcji na te posty musi być powalająca , nie szkoda ci było czasu na coś innego? np przeprowadzać ślimaki z jezdni na trawę??
  • Odpowiedz