Wpis z mikrobloga

#bernatowicz 5:21 - 5:27 W tej chwili w Polsce bardzo się podoba taka filozofia egoizmu, ja to nazywam SIŁĄ, DUMĄ, tak, JAA. 5:37 Bo to jest nowotwór, który smakuje jak jasna ch* 10:39 - 10:44 To jest pod skórą. Dlatego, że ja patrzyłem na jeden z tych znaków pod mikroskopem.
12:13 Ja w Polsce udokumentowałem już 200 takich historii.
14:29 Na Słowacji mamy dwa przypadki. 16:49 To jest najważniejsza historia na tej planecie, ludzie.
16:54 Ich się nie da, nie da się zrobić. Bo ludzie próbowali. 18:58 - 19:03 zamiast opowiadać farmazony o jakiś tam o historiach z reinkarnacją, coś. Dlatego powinniśmy się zastanawiać, co to jest, o co tu do ch* chodzi.
21:27 - 21:45 Nie macie żadnego dowodu, że ktoś tam opowiada farmazony o czakrach, prawda. Że on to wie na pewno? Że wie, może nie wie. To musi być konkretna sprawa, którą można dotknąć. To są konkretne rzeczy. 22:30 Czy Państwo widzicie, że on ma trzy okręgi po sześć elementów.
23:44 - 23:48 Gunwo, żadna bestia. To, to jest dla naiwnych ćmoków, że tam będzie bestia.
23:50 - 24:02 Proszę Państwa, jak poczytacie apokalipsę to tam nie ma mowy o żadnym potworze, bestii, która będzie po prostu tam. Tylko tam jest mowa, że bestia wyjdzie z morza. Że w ocean, coś uderzy w ocean.
24:33 Ponieważ oni do Las Vegas przyjeżdżają z całych Stanów Zjednoczonych. 25:45 - 25:58 Taka pani co z Japonii nadaje. Hania Kazachari. I m.in. Hania Kazachari mówiła, że my jesteśmy teraz w takim dziwnym punkcie historii (..) tam się rozdzieli. RB: Skąd ona to wie? 26:24 - 26:32 Ja staram się moją drogą iść taką, żebym ja mógł po prostu coś dotknąć. te znaki ja mogę dotknąć, rozumiecie?
26:40 I ja nie mówię, że ja mam rację.
26:51 I teraz proszę Państwa, wisienka na torcie, powiem to po raz pierwszy ever. 28:08 - 28:12 Ludzie, którzy publikują książki o Rendelsham przeważnie usuwają to sześć, sześć, sześć, bo nie pasuje do przekazu. Traktują to jako błąd.
28:32 I zauważcie, że nie jest przypadkiem, że ja się zajmuje Rendelsham 30:38 - 30:45 Ja to odrzucam, bo uważam, że do prowokowania wojen nie trzeba obcych, wystarczy podejść do bramy i powiedzieć, że mówi bzdury i dostanę w ryj. 30:46 - 31:05 I dostanę w ryj, nie dlatego, że obcy swoimi paluchami prawda nas chcą. Tylko dlatego, że chce mi przypi* i tyle. Taka, taki mamy poziom. Ja, teorie te odrzucam, ponieważ ja opieram się na rzeczach, które ja mogę dotknąć i zweryfikować. I jeżeli Pan mówi o jakimś tam człowieku. No, drodzy Państwo. 31:08 - 31:18 Miał spotkanie z obcymi i to nie są fantasmagorie, że przyszła pani i ona czuje, że ją z kosmosu obcy do głowy wsadzają. Może jej wsadzają, może jej nie wsadzają. 32:14 Ja Braunowi, czy pau Cejrowskiemu tego nie wytłumaczę.
33:05 My znamy, my znamy Elona Muska.
33:31 Staram się tylko na to co mogę zweryfikować, wziąć do ręki.
33:55 Staram się chodzić bardzo po ziemi, bardzo po ziemi. 38:13 Myślicie, że to jest k* przypadek, że ja wpadam w paranoję, że mam kłopoty jakieś z głową? Nie.
40:02 - 40:07 Aha, tak, akurat. A tego te ch* nie zrobią. DEMASKATORZY, HEJTERZY, NIE DADZĄ RADY ZROBIĆ.
40:16 - 40:23 Paraliż, te głąby się przypalały tymi żelazkami, tam, tymi, suszarkami. No gunwo. Nie dadzą rady tego zrobić. 44:51 Przepraszam tak za szczerość robotniczo - chłopską.
46:08 Santi Devi https://www.youtube.com/watch?v=72UrYLX0lBA
RB514 - #bernatowicz 5:21 - 5:27 W tej chwili w Polsce bardzo się podoba taka filozof...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RB514: ale jaja, nie chciało mi się oglądać 50 minut tego "wykładu" więc kliknąłem w losowy moment a tam boss wyzywa od głąbów ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niesamowicie uduchowiony człowiek, po prostu wzór... ale on jako wyjadacz medialny pewnie wie, że najwięcej ugrać można właśnie grając na emocjach i tworzeniu "wroga"- my Wiedzący i oni - głąby.

To jest pod skórą. Dlatego, że ja patrzyłem na jeden z tych znaków pod
  • Odpowiedz
  • 0
@CalibraTeam:

Niesamowicie uduchowiony człowiek, po prostu wzór... ale on jako wyjadacz medialny pewnie wie, że najwięcej ugrać można właśnie grając na emocjach i tworzeniu "wroga"- my Wiedzący i oni - głąby. No i jako wielki pan może więcej. Dla nas maluczkich jest dobre wychowanie, on nie musi się dostosowywać, tym bardziej, że tylko przekazuje "wiedzę".
  • Odpowiedz
@RB514: Oto szczegółowa analiza psychologiczna tego materiału:
1. Mechanizmy poznawcze i tworzenie wierzeń
Apofenia (Dostrzeganie wzorców): Główny prelegent (Robert Bernatowicz) łączy ze sobą zjawiska, które obiektywnie nie mają ze sobą związku (znaki na skórze, kręgi w zbożu, liczby 3-6-9, rok 2028, Tesla, Biblia). Z psychologicznego punktu widzenia jest to klasyczna apofenia – tendencja mózgu do nadawania znaczenia losowym lub niezwiązanym ze sobą bodźcom. Dla uczestników tworzy to spójny, zamknięty system wyjaśniający
  • Odpowiedz
  • 0
@Usmiech_Niebios: Błąd konfirmacji (Confirmation Bias) - jak ktoś gdzieś napisał: U Bernarda efekt potwierdzenia jest przepotężny.
Argumentacja opiera się niemal wyłącznie na świadectwach osobistych ("znałem kogoś", "pani zgłosiła", "mój syn mówił"). Nie zapominaj o tym, że Rybcew jako Johnny pisał, że za podawanie nazwisk miałby "proces za procesem", ze względu na RODO. Za ad.4 jesteś już u Rybcewa na czarnej liście.
  • Odpowiedz
  • 1
@Usmiech_Niebios: Za zarzucanie mu myślenia zPiSkowego. Rybcew jest przeciwnikiem zPiSków, według niego nie istnieją, psują środowisko alternatywne, są jak rak itd.
  • Odpowiedz