Aktywne Wpisy

Kondi3000 +233
witajcie
uprawiam od paru lat Ashwagandhe sobie. Pierw hobbystycznie ale coś mnie pociągnęło żeby spróbować wejść na rynek z produktem. Trochę było zabawy ale udało się i mam oficjalnie ekstrakt z ashwagandhy uprawianej na naszej ziemi. W związku z tym chciałem zorganizować #rozdajo dla chętnych przetestować. Czysty ekstrakt bez dodatków (jedynie odrobina alkoholu) przebadany i zarejestrowany.
Zapraszam do plusowania, a losowanie zrobimy jutro (14.02) o 17.
uprawiam od paru lat Ashwagandhe sobie. Pierw hobbystycznie ale coś mnie pociągnęło żeby spróbować wejść na rynek z produktem. Trochę było zabawy ale udało się i mam oficjalnie ekstrakt z ashwagandhy uprawianej na naszej ziemi. W związku z tym chciałem zorganizować #rozdajo dla chętnych przetestować. Czysty ekstrakt bez dodatków (jedynie odrobina alkoholu) przebadany i zarejestrowany.
Zapraszam do plusowania, a losowanie zrobimy jutro (14.02) o 17.
źródło: 1000021988
Pobierz
groman43 +351
#mediolan2026 Pieprzę, Rosjanim sam ze swojej niewymuszonej woli wybrał Polskę, w wywiadzie po starcie pokazał że ma większe jaja niż inni polscy sportowcy, a wykopki jak zwykle - "dlaczego rusek reprezentuje Polskę".
Kurła, was chyba naprawdę trzeba leczyć.
Kurła, was chyba naprawdę trzeba leczyć.

Tak mi się skojarzyło. Kto nie pamięta historii, skazany jest na jej ponowne przeżycie, jak to powiedział klasyk.
#polityka #polityka #bekazpisu #safe