Wpis z mikrobloga

@Towarzysz_Moskvin:
przyjmijmy że każdy ma swoje racje i ok. mi sie nie chce nawet za bardzo dyskutować w tym temacie bo mnie to obrzydza.

Bo to jest wojna upośledzonych politycznych klakierów, a bronią na ten moment są gwa..ty i morderstwa dzieci. Wszak nie chodzi o rozliczenie sprawców tylko o przypisanie ich jak największej ilości drugiej stronie i umniejszanie winy tych
  • Odpowiedz
@Sarza01: Spoko reagowanie na rozmywanie odpowiedzialności wojenką polityczną to również rozmywanie odpowiedzialności. Roger that.

Zwykle się tak nie unoszę ale to jedna z niewielu spraw które solidnie mnie wk...iły, bo wiem że i jedni i drudzy ukręcą sprawie łeb.
  • Odpowiedz
Teraz żeby ostatecznie rozmontować twoją debilną narrację powiedz mi jak to jest że jeżeli jak twierdzisz umoczona w to jest tylko prawicowa strona

@Towarzysz_Moskvin:
Klaunie. Postawiłeś se chochoła i w niego bijesz. Nie mieszaj mnie w jakieś dziwne akcje które dzieją się u ciebie w głowie.

Nigdzie tak nie napisałem.
  • Odpowiedz
@Sarza01: Nie dość że głupi to jeszcze sklerotyk. "Praktycznie niczego tam na demokratow nie ma bo Trump by to dawno ujawnił" twoje słowa od których rozpocząłeś swoją paraolimpiade z gimnastyki.
( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

Chcesz mi powiedzieć że jest tam pełno informacji na demokratów ale trump tego nie używa żeby ich atakować?!

Edit: choć racja nie powinienem użyć słowa"
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Moskvin:
Przecież to nie jest równoznaczne z tym, że tylko prawica tam jest umoczona. Już wyszło mnóstwo informacji na clintona wiec jakim cudem mógłbym twierdzić "że tylko prawica". Chłopie. Ja mam dyskutować z twoimi urojeniami na mój temat?!

Juz wyszło że demokracji też tam byli.. Ale widocznie jest tam więcej na temat republikanów bo to oni teraz stają na uszach żeby tego nie ujawnić. To kongresmeni od demokratów naciskają na
  • Odpowiedz