Aktywne Wpisy

Odchod_Pasywny +195
Dzisiaj obiecany w poprzednim wpisie wcześniej niepublikowany film z zimowego obozu treningowego sebcela, gdy ten przygotowywał się do walki w FameMMA z kiecolem.
Niestety kiecol obsrał zbroję i nie podjął rękawicy, a jako manager sebcela miałem już wszystko dopięte na ostatni guzik z organizacją i boxdelem.
Zachęcam każdego do napisania kiecolowi wiadomości na jego instagramie (link), że jest obsrańcem, sterydziarzem z małym siuraskiem i że potrafi jedynie wbić do Seby z
Niestety kiecol obsrał zbroję i nie podjął rękawicy, a jako manager sebcela miałem już wszystko dopięte na ostatni guzik z organizacją i boxdelem.
Zachęcam każdego do napisania kiecolowi wiadomości na jego instagramie (link), że jest obsrańcem, sterydziarzem z małym siuraskiem i że potrafi jedynie wbić do Seby z

lubie-sernik +75

Czy jest tu jakiś profesor/doktor prowadzący zajęcia ze studentami? Czy zdarzyło się wam, że jakiś student napisał do was (anonimowo bądź też nie) donos na innych studentów, że ściągali, np. na egzaminie? Reagujecie jakoś czy olewka?
#studia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Tak, miałem taką sytuację i generalnie gardzę konfidentami.
Najgorszy tym studenta, osobowości to właśnie konfident.
Niemniej jednak nie możesz zostawić sprawy bez odzewu, oni są jeszcze gorsi, gdy ty jako nauczyciel akademicki nie reagujesz.
Albo powinno się realnie pilnować przebiegu egzaminu. Albo oficjalnie zezwolić na używanie materiałów.
Skoro są sygnały, że ściąganie jest nagminne, to powinno się lepiej pilnować albo zmienić zasady egzaminu.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord