mirko_anonim mirko_anonim 03.02.2026, 07:41:01 0 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
kasiknocheinmal kasiknocheinmal 03.02.2026, 08:21:12 via Wykop 1 + nie wiem straciła by kobiecość w moich oczach. Cięzko to wytłumaczyć@mirko_anonim: nie tak ciężko, poczytaj trochę o zespole Madonny i ladacznicy. Co do reszty, moze po prostu jesteś aseksualny i tyle, nic niezwykłego ¯\(ツ)/¯
mirko_anonim mirko_anonim 03.02.2026, 10:58:22 via mirko.proBOT 0 + przenikliwy-mentor-51: Czy to dziwneTak.Pokaż całość
mirko_anonim mirko_anonim 03.02.2026, 10:58:25 via mirko.proBOT 0 + dumny-opiekun-87: biały to przesada i zupełna rzadkość, ale akcje z filmików też mnie brzydzą i z wybranką nie chciałbym takich robić.Był taki mem czasem wrzucany, że niektórzy chcą szacunku w związku a w łóżku wyuzdania. Jak na moje to się nie uda. Skoro kogoś szanuję, to cały czas. 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: mkarweta
Quashtan Quashtan 03.02.2026, 14:32:02 via Wykop 0 + @mirko_anonim: Po prostu adaptacja twojego mózgu do izolacji ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Dastamit Dastamit 03.02.2026, 18:32:02 via Wykop 2 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
@mirko_anonim: nie tak ciężko, poczytaj trochę o zespole Madonny i ladacznicy.
Co do reszty, moze po prostu jesteś aseksualny i tyle, nic niezwykłego ¯\(ツ)/¯
Tak.
Był taki mem czasem wrzucany, że niektórzy chcą szacunku w związku a w łóżku wyuzdania. Jak na moje to się nie uda. Skoro kogoś szanuję, to cały czas.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta