Wpis z mikrobloga

Wyjaśnienia

• Przekonujące 26.7% (23)
  • Nie przekonujące 73.3% (63)

Oddanych głosów: 86

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aa-aa: Jeśli ten wpis https://wykop.pl/wpis/84827825/do-jakiegos-starego-gowna-z-przed-3-lat-wrzucanego to mają być wyjaśnienia to mnie niestety nie przekonuje. Jeśli wczorajsze kwity są prawdziwe, to u Oregano hipokryzja przekracza wszystkie dopuszczalne normy
@OlgierdanoTivi +46
Do jakiegoś starego gówna z przed 3 lat, wrzucanego przez frustrata odniose się na spokojnie w wolnej chwili w sumie nie ma do czego, nie radziłem sobie, zawalczyłem o siebie i na trzeźwo buduje nowe życie.
Teraz ważniejsza jest sytuacja z teraz, jak mi znajoma której już raz pomagałem
  • Odpowiedz
@aa-aa: Sporo stracił... zarzuca innym obleśne zarzuty, będąc samemu przemocowcem (Niebieskiej karty nie zdementował więc wnioski są oczywiste. Moralność Kalego?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@majonez-grochen-troll: ale do czego mają cię wyjaśnienia Olo przekonać? Nic nie musi tłumaczyć bo wszystko jest w miarę jasne a szczegóły to sprawa jego i najbliższej rodziny. Co do moralnej oceny sytuacji to każdy ma swoją. Ja ją mam od dawna i taśmy ogolone nóżki absolutnie nic nie zmieniają. Chcę wierzyć, że się dla Olo uda poukładać głowę i życie. Tego mu życzę i tyle. Może jeszcze tylko niech uważa
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@majonez-grochen-troll: dlatego piszę o moralnej ocenie sytuacji. Jedni się oburzają na hipokryzję inni widzą różnicę i nie wylewają swojego oburzenia. Pisząc za siebie. Widzę różnicę pomiędzy sumem i Olo. Nie popieram działań na żonie bociana i ogólnie całej wojenki pobocznej. Jeszcze parę innych rzeczy mi się nie podoba ale to musiałbym już Olo na priw napisać. Za walkę z rudym szacun i na tym powinien się Olo skupić.
  • Odpowiedz
@dziwus:

Za walkę z rudym szacun i na tym powinien się Olo skupić.

Powinien, ale jechał po postaciach pobocznych w sprawach, w których sam odwalał

Swoje zasługi miał, ale po tym co wyszło to niech jedzie do Choroszczy, do swojej rodziny
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@majonez-grochen-troll: wygląda, że był na tarapi, to nie wstyd, i ogarnia życie. Taśmy kuchtyka są sprzed kilku lat. Niemniej zgodzę się z Tobą że lepiej wybrać rodzinę niż internetową wojnę ze zboczeńcami i patusami. Można się chyba od tego uzależnić i popłynąć po całości. Olo, stać Cię na więcej.
  • Odpowiedz
  • 0
@majonez-grochen-troll: to jest prawda. Choć argumentem jest że Meksyk pije po kryjomu. Żebym nie wyszedł na adwokata Olo xd. Jest takie stare powiedzenie które warto tutaj przytoczyć. Pycha kroczy przed upadkiem.
  • Odpowiedz