Aktywne Wpisy

adam-yxz +47
#izrael #iran
Nie wiem jak bardzo trzeba mieć ograniczone horyzonty żeby popierać zbrodniczy reżim w Iranie. Iran jest bliskim sojusznikiem naszego największego wroga - Rosji. Popieranie Iranu tylko dlatego, że nienawidzą Izraela to po prostu żałosne. Chociaż mam taką teorię że prawakom imponuje ten reżim i może mają jakąś nadzieję, że udaloby się wprowadzić coś podobnego i przez to być może zobaczyliby w końcu żeńskie gonady na własne
Nie wiem jak bardzo trzeba mieć ograniczone horyzonty żeby popierać zbrodniczy reżim w Iranie. Iran jest bliskim sojusznikiem naszego największego wroga - Rosji. Popieranie Iranu tylko dlatego, że nienawidzą Izraela to po prostu żałosne. Chociaż mam taką teorię że prawakom imponuje ten reżim i może mają jakąś nadzieję, że udaloby się wprowadzić coś podobnego i przez to być może zobaczyliby w końcu żeńskie gonady na własne

agaaa_ +9
#awanturaokase dawajcie hasła
źródło: IMG_0753
Pobierz

Niesamowite jak ten czas zapierd*la, pamiętam jego wszystkie mecze i bramki z tego filmiku, gdy mecze oglądało się jeszcze na Eurosporcie. Wielki piłkarz i żal jest tylko tego, że to niedługo się skończy. Pustka będzie chyba jeszcze większa niż wtedy gdy Adam Małysz zakończył karierę. Wtedy pustkę szybko wypełnił Stoch i inni skoczkowie, w piłce polskiej coś takiego nam nie grozi i pewnie nigdy nie będziemy mieli już takiego kozaka, który będzie napastnikiem 1 wyboru w klubach pokroju Realu/Bayernu czy Barcelony.
Biorąc pod uwagę jak wielki jest to piłkarz, irytuje wewnętrznie gdy czytam głupoty jakie wygaduje jego małżonka, której już dawno odjechał pociąg w głowie po przeprowadzce do Barcelony. To jakie ona głupoty wygaduje potwierdza tylko to co było powiedziane przez Pazurę w Chłopacy nie płaczą, babie trzeba założyć chomąto. Gdy tego nie zrobisz, to babie prędzej czy później, zaczyna o---------ć od dobrobytu i świetnym tego przykładem jest wielka Business Woman Anna Lewandowska, która usilnie każdego próbuje przekonać, że jej WIELKI sukces to tylko jej zasługa.
Otóż nie, Aniu, takich jak ty jest wielu w Polsce. Problemem kobiet tobie podobnym jest to, że nie mają nazwiska Lewandowska i ich maż nie jest najwybitniejszym polskim piłkarzem w historii kraju. Co pewnie świetnie wiesz, ale nie potrafisz się z tym pogodzić, że cały sukces zbudowałaś na nazwisku swojego męża i wszystko mu zawdzięczasz. Ale wracając, brak nazwiska Lewandowska, nie pozwala tym kobietom tobie podobnym z oczywistych względów tak wypromować swoich biznesów, które pewnie w wielu przypadkach byłyby lepsze niż to co Ty oferujesz.
#mecz #pilkanozna #lewandowski #lewandowska