✨️ Zaskakująca historia z książką sprzed 24 latⒾ Kiedyś od mojej mamy dostałem książkę, którą to ona dostała od swojej znajomej, gdy robiły porządki po jej zmarłej matce. Książka była oryginalnie zapakowana w folię a w środku mnie zastał rok wydania 2002r. Czy to możliwe, że przez 24 nikt jej nie rozpakował i ta książka tyle lat leżała u tej kobiety? Daje to ciekawe refleksje na temat odkładania rzeczy na jutro. #ciekawostki #takaprawda #zycie
Czy to możliwe, że przez 24 nikt jej nie rozpakował i ta książka tyle lat leżała u tej kobiety? Daje to ciekawe refleksje na temat odkładania rzeczy na jutro.
@mirko_anonim: to sie nazywa nietrafiony prezent, kiepsko u CIebie ze znajomoscia ekonomii - nawet zakladam, ze nie
Kiedyś od mojej mamy dostałem książkę, którą to ona dostała od swojej znajomej, gdy robiły porządki po jej zmarłej matce. Książka była oryginalnie zapakowana w folię a w środku mnie zastał rok wydania 2002r. Czy to możliwe, że przez 24 nikt jej nie rozpakował i ta książka tyle lat leżała u tej kobiety? Daje to ciekawe refleksje na temat odkładania rzeczy na jutro.
#ciekawostki #takaprawda #zycie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: to sie nazywa nietrafiony prezent, kiepsko u CIebie ze znajomoscia ekonomii - nawet zakladam, ze nie