Aktywne Wpisy

CXLV +105

kasiknocheinmal +127
Ej, jak jesteście w pobliżu parków to weźcie ze sobą trochę słonecznika, płatków owsianych, pszenicy, niesolonych i nieprzyprawionych orzechów, sypnijcie do karmnika albo na udeptany śnieg, ptaki bardzo tego teraz potrzebują.
Byliśmy właśnie w Parku Lotników nakarmić wiewiórki, do tego sypnąć trochę ziarna ptakom i teraz, kiedy jest to najbardziej potrzebne, karmniki świeciły pustkami. Kiedy jest cieplej, są pełne, bo pewnie ludzie chętniej wychodzą się przejść na spacer, a teraz w karmnikach
Byliśmy właśnie w Parku Lotników nakarmić wiewiórki, do tego sypnąć trochę ziarna ptakom i teraz, kiedy jest to najbardziej potrzebne, karmniki świeciły pustkami. Kiedy jest cieplej, są pełne, bo pewnie ludzie chętniej wychodzą się przejść na spacer, a teraz w karmnikach

źródło: pui
PobierzA jak ktoś wspomniał rejestracja telefonami koncertów =D jakość raczje do d--y, audio to samo. A na sieci zwykle są filmy z
źródło: image
Pobierz@Doktor_PajHiWo: wbrew pozorom, nie
@Doktor_PajHiWo: no bo tak na oko 90% społeczeństwa nie żyje dla siebie a dla poklasku innych... bez wrzucenia filmiku z koncertu/występu, relacji ze zjedzenia kotleta czy wakacji w egipcie nikt nie uwierzy że masz lepiej niż on/ona, a to przecież takie ważne xD
@Doktor_PajHiWo: Ja jestem w mniejszości. Telefon lub częściej aparat trzymam np. na kolanach, koniecznie w poziomie, a występ oglądam bezpośrednio oczami. Nagranie puszczamy babci, wysyłamy do drugiej babci, najczęściej oglądamy razem jeszcze tego samego dnia, a potem co parę tygodni mamy wieczór oglądania filmów z naszego archiwum, z różnych momentów czasowych. I chciałbym mieć
Zawsze ale to ZAWSZE nagrywam w landskejpie! I tak ma mnie widziec.
Odtwarza. Bywa, że na kompie sobie włączam stare zdjęcia i filmy rodzinne, także te ze szkoły czy przedszkola moich dzieci. Po 5 minutach czuję, wszyscy stoją za moimi plecami i razem oglądamy te wspomnienia. :')
https://www.cda.pl/video/1076520af
Powiem tak, pierwszy i ostatni raz. Pretensjonalny wzrok rodziców, którzy musieli nagrać CAŁY występ a ja śmiałem im przeszkadzać, bo musiałem na chwilę przystanąć, żeby zrobić zdjęcie (staram się zrobić
@widzilla: pretensjonalny nie znaczy, że ktoś ma pretensje.