Wpis z mikrobloga

@Hannnah: nigdy nie zrozumiem nagrywania koncertów, ja zrobiłem w ciągu całego mojego życia może dwa nagrania- pogo w błocie i bańki mydlane wypełnione dymem (miałem na ekranie blokady ustawione).
A moja galeria to memy, moje auto oraz paragony xD.
Jedynie na wakacjach napierdzielam po 1k zdjęć, ale już się tego powoli oduczyłem.
  • Odpowiedz
@Doktor_PajHiWo: jeszcze starzy ludzie w ogóle nie potrafią nagrywać, trochę nagrywają, trochę oglądają, kamera patrzy raz w punkt raz w sufit, w podłogę, obracanie telefonu a teraz w pionie o a teraz może w poziomie, o znowu wezmę na sufit
  • Odpowiedz
@Doktor_PajHiWo

taka prawda

Nie prawda xd
Ja jeszcze przez tydzień oglądałem występ mojej córki na jasełkach. Za 20 lat będę miał super pamiątkę a pamięć jest ulotna.
Dziś mi nawet moja mama pokazywała występ mojej siostrzenicy z okazji dnia babci.
  • Odpowiedz
@Hannnah: w sobotę przypadkiem znalazłem się na studniówce xd no i zaczynają sobie tam polonezem tradycyjnie, nie wiem o c--j chodzi ale rodziców w koło było więcej niż par w polonezie, mimo profesojnalnych operatorów i kilku fotografów, każdy przygłupi rodzić nagrywał swoim ajfonem czy innym śajomi xD co za dzbany ja p------e
  • Odpowiedz