Aktywne Wpisy

Defined +571
Oficjalne stanowisko w sprawie #wykopgate20 już mamy. No wiecie rozumiecie, takie teraz trendy, że powstaje milion kont, nie ma w tym nic dziwnego. Informacja nieprawdziwa, mogę się cieszyć, że nie mam bana. xD
#afera
#afera
źródło: Screenshot from 2026-01-19 09-57-46
Pobierz
Gieremek +353
Ty mnie nie rozumiesz, ja muszę w Internecie bronić żonatego milionera bujającego się po klubach go-go.
To przejaw patriotyzmu i element walki z lewactwem.
#kanalzero
To przejaw patriotyzmu i element walki z lewactwem.
#kanalzero
źródło: 1000014038
Pobierz

Kojarzycie jak fajnie było za Obamy w latach 2008-2016?
Kiedy aferą było jak Obama założył za jasny garnitur?
Hihi, to były czasy, największe problemy to było jak prezydent założył za jasny garnitur?
Albo wiecie, jak sprawa z torturowaniem miesiącami Chelsea Manning.
Albo wiecie, jak zaatakowanie Libii bez zgody Kongresu, co jest bezpośrednim złamaniem konstytucji USA.
I następnie śmierć kilkudziesięciu tysięcy ludzi w skutek tej interwencji.
Albo wiecie, jak przetrzymywanie w obozie koncentracyjnym ludzi latami bez wyroku sądowego.
Albo wiecie, jak zabijanie obywateli amerykańskich bez wyroku sądu celowanymi uderzeniami dronów.
Albo wiecie, jak wprowadzenie programu signature strike, gdzie mordowano ludzi bazując na wzorcach zachowań, nie identyfikując ich nawet z imienia.
Albo wiecie, jak nielegalnie wprowadził program masowej inwigilacji przez NSA obywateli USA i ich sojuszników po czym ściganie Erica Snowdena za ujawnienie tego.
Ale faktycznie, to z tym za jasnym garniturem było najbardziej poważne
#usa #bekazlewactwa #trump #obama #pdk #bekazprawactwa
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt