@dr_papieros: związek z samotną matką to nic złego, ale z nią a nie z jej bomblem, dla mnie bariera nie do przeskoczenia w sumie jeśli chodzi o nie moje dziecko
co najśmieszniejsze nawet wykopki bronią samotnych matek mówiąc, że związek z taką to nic złego xD
@dr_papieros: jakieś jednostki chyba. Tutaj zdanie jest ugruntowane, że lepiej być samemu niż z taką. Ja miałbym problem zbudować zwykły związek i mieć swoje dziecko, a tutaj jeszcze się pakować w takie coś xD Pewnie w gronie tych samotnych matek znajdą się jakieś ogarnięte, ale przez tę nagonkę na niebkieskich, którą robią różowe, to
@dr_papieros: dostajesz odchowanego dzieciaka więc najgorsze za Tobą - fajna relacja z takim dzieciakiem może być jak o tym myślę. Coś jak z psem taka bardziej bezinteresowna jak się ją dobrze zbuduje bo kobieta jednak zawsze będzie miała jakieś oczekiwania wobec faceta
źródło: obraz
Pobierzjak ładna -> ons, jak brzydka -> exit XD
@dr_papieros: jakieś jednostki chyba. Tutaj zdanie jest ugruntowane, że lepiej być samemu niż z taką. Ja miałbym problem zbudować zwykły związek i mieć swoje dziecko, a tutaj jeszcze się pakować w takie coś xD Pewnie w gronie tych samotnych matek znajdą się jakieś ogarnięte, ale przez tę nagonkę na niebkieskich, którą robią różowe, to