Aktywne Wpisy

Mirki, mamy 2026 rok. Żyjemy w czasach „cyfrowej pustyni” - niby każdy ma 5G, telefon pod ręką i setki znajomych w social mediach, a jak przychodzi co do czego, to wieczory spędzamy, gapiąc się w niebieskie światło monitora.
Mówi się o epidemii samotności, ale jak to wygląda u nas, na Mirko? Czy faktycznie zamknęliśmy się w piwnicach, czy może to tylko stereotyp? Wyłączając wyjścia do pracy, szkoły czy po bułki - jak
Mówi się o epidemii samotności, ale jak to wygląda u nas, na Mirko? Czy faktycznie zamknęliśmy się w piwnicach, czy może to tylko stereotyp? Wyłączając wyjścia do pracy, szkoły czy po bułki - jak
Jak często spotykasz się z ludźmi twarzą w twarz (poza pracą/szkołą)?
- Codziennie (mam paczkę znajomych / partnera / itp) 20.4% (336)
- Bardzo często (3-4 razy w tygodniu) 4.6% (75)
- Regularnie (1-2 razy w tygodniu, głównie weekend) 14.0% (231)
- Sporadycznie (raz na dwa tygodnie) 15.2% (250)
- Rzadko (raz na miesiąc lub rzadziej) 21.5% (354)
- Prawie wcale (nie pamiętam kiedy) 7.9% (130)
- Tylko kontakt online (wykop, komunikatory) 2.3% (38)
- Chciałbym częściej, ale nie mam z kim 5.3% (88)
- Jestem świadomym samotnikiem i tak mi najlepiej 7.9% (130)
- Inne - wyjaśnię w komentarzu 1.0% (16)

zajsty +189
W 19 kolejce Harry Kane bez gola.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL19
Pobierz

Czemu jesz KFC/McDonald's?
@beer_man: :DDDD
Predzej nieznany lud pikczu-pikczu podbije caly swiat :P
ofc dalej jest to mały
Natomiast mam calkiem niedaleko, dlugo otwarte, mi smakuje. I tez raczej okazjonalnie a nie ze codziennie jestem.
dostawy mam, osobiście nie po drodze mi, no i ten najbliższy to galeria
a jak z piciem to super combo, 2 dychy? (chyba), ponad 1k kcal z tego uzbierasz
ale tak jak pisałem, traktuje to jako przekąską, a do
Ja ogolnie to jem raczej jeden posilek dziennie. Czy to raz w restauracji po robocie, czy raz w robocie jakiegos slimaka czy niedzwiedzia, czy to jakis sloiki. Nie wybrzydzam i nie licze kalorii.
Jak stwierdze ze bym se maka zjadl to ide. No i wtedy zazwyczaj double wiesmak + (jak jest sezon) to jakis drwal. Jak sezonu nie ma to cos innego.
Ale w aplikacji też są.
No każdy inaczej jada, ja lubię małe porcje ale 4-5x dziennie, też nie liczę kcal ale nie sądzę, ze przekraczam 1k kcal w posiłku. Takich porcji w maku nigdy nie biorę, dla mnie nawet frytki w tych kuponach to kłopot, bo i nie lubię i pchają to na siłę. No i wybierasz pozycje
nie ma co porównywać burgera z maka, do burgera z knajpy, to dwa zupełnie inne koncepty, wybierając maka stawiam na szybkość, małą i wygodną porcję, a czasem jak np. wczoraj na otwarty lokal w nocy
Jak mam ochotę to idę
Maka bardzo rzadko
Ostatnio jak już to KFC albo Popeyes
@Vadzior: Mam aplikacje i caly czas "kumuluje" punkty. Na pewno kiedys je wydam :P
Problem polega na tym ze w tych kuponowych caly czas wciskaja "chicken" - a kurczak to nie jest moje ulubione danie. Trafic takiego co by mi odpowiadal ilosciowo, i byl bez kurczaka, to poki co problem (no ale ja sie caly czas ucze :PP)