Aktywne Wpisy

lubie-sernik +17
Dobra powiedzcie mi szczerze dlaczego nie śpicie w środku tygodnia o 2:30?
Kazdy kto widzi ten wpis musi odpisać. Trudno.
Ja nie śpię bo stres mocno i nie mogę spać.
Kazdy kto widzi ten wpis musi odpisać. Trudno.
Ja nie śpię bo stres mocno i nie mogę spać.

otualw 0
Jakie jest określenie w języku polskim, gdy ktoś podburza/ nastawia kogoś przeciwko komuś by samemu czerpać z tego korzyści?

źródło: 1000000728
Pobierz@RomanKarburator: Zaręczonej kobiety, w sumie kobiet ( ͡º ͜ʖ͡º)
@RomanKarburator: Dokładnie, takie obrażanie to nie tylko obowiązek, to również przyjemność
@atm-Pa: ciekawe jak to poznasz, myślisz że ci powiedzą że polerowały berło bambusom? Albo że mają przebieg jak paseratti z podlasia?
@atm-Pa: ale problem robi się wtedy, kiedy taką poznajesz po latach i nie wiesz nic na ten temat, a ona udaje cnotkę święta dziewicę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Foxbat: to (dość) proste, a przynajmniej nie trudne. Tak jak każdy schemat zachowania, są pewne cechy wspólne. Nie zawsze są one prawdziwe lub toksyczne, ale to weryfikujesz sz&t testami jak kobiety. Powiem tak, jeśli laska miała epizod (nie uważam to za coś dyskwalifikującego, no chyba że masz autentyczną pewność, że
@atm-Pa: ale, że masz żonę i do tego jeszcze jesteś w związku, to patrzysz na takie szlauchy.
Jak to mawiają: przy jednej dziurze to i kot zdechnie.
imo to jest najlepszy dowód na to jak tragicznie upośledzone społecznie i samotne są wykopki. Jak kosmici, którzy wylądowali na planecie z innym gatunkiem. To jest mniej wiecej tak, jakbym ja lamentowała w necie, że kilku rozwrzeszczanych dresiarzy męczy kota i narzekała, że nie ma już gdzie szukać męża.
@Foxbat:
Wcale tego nie widać z daleka xD. Takie kobiety na pewno noszą grube grube swetry, spódnice do kostek. A no i co niedzielę do kościoła oczywiście.