Wpis z mikrobloga

Czemu jesz KFC/McDonald's?

• Bo mi smakuje. 42.5% (57)
  • Mam po trasie, nic innego nie ma. 15.7% (21)
  • Mam blisko domu. 3.7% (5)
  • Bo jest tanio. 8.2% (11)
  • Z przyzwyczajenia bo kiedyś było tanio i dobrze. 6.7% (9)
  • Nie jem tego gówna 23.1% (31)

Oddanych głosów: 134

• 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wiesz, zapotrzebowanie faceta to średnio 2k. I to raczej takiego co siedzi i nie rusza się

@Vadzior: No i tutaj mozemy podyskutowac :D Nie ze sie czepiam ale chetnie wymieniam opinie.

Ja sie w pracy nie przemeczam fizycznie ale to nie jest siedzenie przy biurku. Raczej sie
  • Odpowiedz
@gorzki99: No to fajnie masz, ja szybko widzę zmiany jak przesadzam z kcalami, np. jak z wakacji wracam to zawsze ze +2-3kg więcej mam. Ale w drugą stronę też tak to działa, trochę przypilnuje michę i waga leci w dół. Właśnie te głodówki raz na tydzień to robiłem sobie po weekendach w czasie których piłem a-----l.
Też nie liczę nie wiadomo jak tych kcal, po prostu czuje po sobie, że
  • Odpowiedz
@gorzki99: no ja uważam, że moja waga jest spoko, ale jakbym przestał dbać to szybko bym się ulał, no mam taką tendencję, że szybko przybieram na wadzę, dlatego dbam. Bo przy takich 88kg jak kiedyś dobiłem to już było to widać, że nie jest zdrowo.
  • Odpowiedz
@Vadzior: Nigdy nie dbalem. Od zawsze "niezdrowe zarcie" bardzo mi smakuje :D

No ale ludzie nie sa rowni (wbrew temu co niektorzy staraja sie wmawiac). Wiec moze byc tak ze juz tak mam ze nie musze. Co nie stawia mnie ani wyzej ani nizej niz inni.
  • Odpowiedz
@gorzki99: No tak. Ja też nie mówię, że żle robisz, a ja dobrze. Po prostu ja widzę różnicę jak lece z alko i żarcie, a odpuszczam bieganie. Szybko kg lapie. Dlatego tyle o ile zwracam uwagę na to i wychodzę biegać
  • Odpowiedz
@Vadzior: No i spoko. Ja widze ze obojetnie co bym nie robil, ile nie wpierdzielal (nie napisze ile bym sie nie ruszal bo raczej sie nei ruszam :P) to nic sie nie zmienia :D

Czy to zle czy dobrze? I zle i dobrze. Bo moge wpierdzielac niezdrowe zarcie plus robic nic a nie tyje. Z jednej strony dobrze a z drugiej zle.
  • Odpowiedz