Aktywne Wpisy

MonazoPL +107
Ruszamy z kolejnym #rozdajo β wygraj kartΔ podarunkowΔ
do Allegro o wartoΕci 100 zΕ!
Aby wziΔ Δ udziaΕ w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krΓ³tko odpowiedz na pytanie konkursowe: JeΕli wygrasz, na co wydasz (lub do czego doΕoΕΌysz) to 100 zΕ? ( Ν‘~ ΝΚ Ν‘Β°)
Przy okazji: jeΕli potrzebujesz konta, to polecamy obadaΔ bezwarunkowo darmowy rachunek w Banku Pekao z dodatkowym 400 zΕ premii na
Aby wziΔ Δ udziaΕ w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krΓ³tko odpowiedz na pytanie konkursowe: JeΕli wygrasz, na co wydasz (lub do czego doΕoΕΌysz) to 100 zΕ? ( Ν‘~ ΝΚ Ν‘Β°)
Przy okazji: jeΕli potrzebujesz konta, to polecamy obadaΔ bezwarunkowo darmowy rachunek w Banku Pekao z dodatkowym 400 zΕ premii na
ΕΊrΓ³dΕo: 400 zΕ pekao monazo
Pobierz
PachneImbirem +73
Po wielu latach prΓ³b poszΕam do lekarza rodzinnego, ktΓ³ry podobno tego nie zapisuje.
ZapisaΕ, powiedziaΕ ΕΌe jak mi nie wyjdzie to da mi skierowanie na leczenie bariatryczne.
Trzymajcie kciuki, moΕΌe teraz siΔ uda.
Kobieta
ZapisaΕ, powiedziaΕ ΕΌe jak mi nie wyjdzie to da mi skierowanie na leczenie bariatryczne.
Trzymajcie kciuki, moΕΌe teraz siΔ uda.
Kobieta
ΕΊrΓ³dΕo: 1000022044
Pobierz

ΕΊrΓ³dΕo: temp_file3945174715105461081
Pobierz( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°)
@Enigmameister: Oj byΕby
W UK jezdzΔ jako kurier i mam pewnych ludzi, ktΓ³rzy wygrali w loterii, caΕy czas remonty (Kupili maΕy dworek)
Od strony ogrodu oszklona potΔΕΌna weranda skierowana na ogrΓ³d a w niej wypchany niedΕΌwiedΕΌ polarny, ktΓ³ry stoi na dwΓ³ch Εapach
Wyglada pdobnie 3m ma bez wΔ tpienia i masa kilkaset kilo
MyΕlaΕem, ze chodziΕo ci o wielkoΕΔ, ogrom zwierzaka