Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim:

ale w praktyce biorą sobie jakiegoś Mateuszka do związku.

No tak ze 20 lat temu jeszcze może bywało, ale teraz czasy się trochę zmieniły. Takiemu Mateuszkowi zostają obecnie divy, ręka albo sznur
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ja wiem o czym piszesz - tj. laski nie analizują tak dokładnie tej szczęki, rozstawu oczu, wzrostu itd.

Tym zajmują się specjaliści od #blackpill - potrafią zgodnie z jakąś swoją wewnętrznie spójną logiką i matematyką "wyliczyć" niemal kto ma większe a kto mniejsze szanse.

Kobieta natomiast instynktownie wybiera NAJLEPSZEGO jakiego może - no i to jest ok, zawsze tak było, tak działa
Dietetyq - @mirkoanonim: Ja wiem o czym piszesz - tj. laski nie analizują tak dokładn...

źródło: image-32

Pobierz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Samo bycie w związku to żaden egzystencjalny sukces, bo dla chłopa generuje głównie koszty. Wygrywem genetycznym jest ten, który dostaje coś bez inwestycji i zapewniam, że nie będzie nim Mateuszek.
  • Odpowiedz
laski nie analizują tak dokładnie tej szczęki, rozstawu oczu, wzrostu itd.

@Dietetyq: laski tego nie rozkminiają bo od tego jest gadzi mózg, dokonuje automatycznej analizy w jakieś 7 milisekund (tak, badano czas potrzebny do oceny atrakcyjności)
  • Odpowiedz
laski tego nie rozkminiają bo od tego jest gadzi mózg, dokonuje automatycznej analizy w jakieś 7 milisekund (tak, badano czas potrzebny do oceny atrakcyjności)

@lord-nihilus: tak ale to (jak wszystko zresztą) jest znacznie bardziej zniuansowane niż proste odpowiedzi spod tagu #natura
  • Odpowiedz