Wpis z mikrobloga

@LoopyMajestic: ooo Antica czy Secura ? Skutecznie pokazali ile warta jest ta gra 😂 Najlepsze sa wysrywy i lament na forum oficjalnym, straszą cipsoft przepisami unii europejskiej itp. Nolify…

Żebym nie był przeziębiony nawet bym na tę grę nie spojrzał w tym okresie
  • Odpowiedz
@LoopyMajestic: tymczasem na swoim serwerze loguje sie kiedy chce. Granie na securze czy anticy to jak pchanie sie do centrum Warszawy i narzekanie ze jest dużo ludzi xd
Zwiekszyliby Wam limity osób na serwerze to bylby płacz ze na serwie jest 1.5k osób online i ze wszystko jest zajęte, bo to nie jest mapa pod tak dużo osób
  • Odpowiedz
bo to nie jest mapa pod tak dużo osób

@m76859: czemu nie jest? limit 950 jest od zawsze, a nawet był kiedyś 1050, a tymczasem co pół roku są dodawane nowe miejscówki, mapa bardzo się powiększa
druga sprawa to ludzie trenujący sobie na kukłach, no i sporo ludzi daje exita w miejscu gdzie nie wywala z gry, a potem nie muszą stać w kolejkach
gram na secura i nie było
  • Odpowiedz
@Vadzior: myślę, z nikt nie zmieni afk treningu na offline trening bo tutaj działa aspekt psychologiczny, płacisz za te rózgi ciężkie pieniądze i jak komp jest włączony to wydaje Ci się, że to było warte tych pieniędzy, jakby to działało jak offline to mogłoby się okazać, że zainteresowanie spadnie.
  • Odpowiedz
@Kremufka2137: no nie wiem, dla mnie bez znaczeni czy off czy online, liczy się efekt, ale różnie można by to rozwiązać, niech np. postacie stoją online ale niech nie liczą się do tej kolejki, a po ponownym zalogowaniu np. niech mają pierwszeństwo do zalogowania, i np. to razem z niewielkim zwiększeniem limitów myślę, że da już radę
można też czasowo zablokować transfery na secure i antice :p
  • Odpowiedz