Wpis z mikrobloga

✨️ Kiedy rodzina przestaje wierzyć w Twoje związki?
Kiedy jesteś tak stary, że już nawet rodzina która co roku życzyła Ci znalezienia sobie dziewczyny już... przestała Tobie tego życzyć xD to pierwsze takie święta i rodzina mi uświadomiła w ten sposób, że to ten słynny wykopowy it's over xD

Też tak macie po 35 roku życia? Czy jeszcze rodzina robi wam nadzieję?

#zwiazki #wigilia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
dynamiczny-eksperymentator-51: @Wiedzmumin: co Ty :D powiedz to Strasburgerowi, Tajnerowi i innym osobnikom ;) pewnie zaraz napiszesz, że one są dla majątku - ale w rzeczywistości niestety ustawiają w kolejce po majątek na podział razem z ich poprzednimi żonami i w sumie wyjdą po podzieleniu się im jakieś grosze a oni co pociupią to ich :D

@centerario: no jasne, że mogę :D tylko wpierw trzeba taką lubą zacząć szukać
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Starcze, umierające z głodu dzieci, umierające z głodu psy na łańcuchach, faceci biorące sobie ex prostytutki, to wszystko musi być, ja to rozumiem i zupełnie akceptuję, nie musisz mnie uświadamiać, dziadku
  • Odpowiedz
jak ty w ogóle sobie wyobrażasz życie 40, 50 Latków ?

@centerario: Tu drogi są dwie. Poznali się 30 lat temu i tworzą fajną rodzinę lub starzy rozwodnicy, skaczący z kwiatka na kwiatek po uszkodzonych i zajechanych kutangami kobietach, bo jak napisano, po 35 roku życia nie da się znaleźć drugiej połówki.
  • Odpowiedz