Aktywne Wpisy
Whiskeyjack29 +902
Mirki, byłem u dermatologa. Prywatnie, 400 zł / 15 minut, standardowo. Wchodzę, pytam o znamiona – pan doktor łaskawie zerka, mruczy coś pod nosem, zero konkretów, atmosfera jak na przesłuchaniu. No ale skoro już siedzę u DERMATOLOGA to pytam jeszcze o skórę głowy i włosy. Odpowiedź zdawkowa, ledwo dwa zdania.
Idę zapłacić. Rachunek: 600 zł. Ja zdziwiony mówię że wizyta kosztuje 400 zł, a pani na recepcji na to że pan doktor wpisał
Idę zapłacić. Rachunek: 600 zł. Ja zdziwiony mówię że wizyta kosztuje 400 zł, a pani na recepcji na to że pan doktor wpisał

Salido +181
Minął 4. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
20 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
20 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
20 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
20 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-56
Pobierz

źródło: IMG_7234
PobierzTo jest "kiedys" :D
źródło: image
PobierzTo jest „kiedys” :D
źródło: IMG_0862
PobierzProtip - jak jedna Ci sie przepali a nie bedziesz mial rezerwy to jeszcze mozesz zmostkowac (jak juz znajdziesz ktora to sie przepalila) Ale im wiecej tym gorzej i niezalecam mostkowania wiecej niz 2 :DD
@Czaajnik: Niezamaco. lap jak znalezc ktora sie przepalila (uwaga niebezpieczenstwo dla zycia i/lub zdrowia)
Wykrecasz po jednej i zamiast zarowki wkladasz srubokret tak zeby zwarl styki. jak sie reszta zapali to znaczy ze to wlasnie byla ta
@kakaowy_chlebicek: No i spoko. Zaden problem czy wstyd. Jest OK.
@Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen: A Ty mnie czasem nie miales/masz na czarno? :P
https://www.interblue.pl/oswietlenie-choinkowe/lampki-na-choinke-tradycyjne-kolorowe-swieczki-z-czasow-prl-kch-5.html
@mandanda: Szczerze? Good story bro :D
Ale spoko :D