Wpis z mikrobloga

@Czaajnik: Czyli dales sie namowic na "nostalgia prl" :D

Protip - jak jedna Ci sie przepali a nie bedziesz mial rezerwy to jeszcze mozesz zmostkowac (jak juz znajdziesz ktora to sie przepalila) Ale im wiecej tym gorzej i niezalecam mostkowania wiecej niz 2 :DD
  • Odpowiedz
@gorzki99 pierwsza sensowna choinka na swoim, to trzeba było poinwestować w lampki i bombki. Zawsze mieliśmy takie lampki i takie najbardziej mi się podobają, a teraz się okazało że to modne xD dobrze, że kupiłem zanim ceny podskoczą. Dzięki za poradę :D
  • Odpowiedz
Dzięki za poradę :D

@Czaajnik: Niezamaco. lap jak znalezc ktora sie przepalila (uwaga niebezpieczenstwo dla zycia i/lub zdrowia)

Wykrecasz po jednej i zamiast zarowki wkladasz srubokret tak zeby zwarl styki. jak sie reszta zapali to znaczy ze to wlasnie byla ta
  • Odpowiedz
@Czaajnik: daj znaki jak wyglądają/czy jest to tak jak “pamiętam”, bo myślę o nich :D czy cieplutkie i kolorowe, na razie zamówiłam kolorowe żarówkowe i jestem zachwycona XDDD
  • Odpowiedz
@Czaajnik: podzielisz się, co to za producent? Szukam lampek, które nie mają tego obrzydliwego niebieskiego ledowego światła, które tak męcząco mryga. Okropne są te kolorowe światełka teraz :(
  • Odpowiedz