kwanty kwanty 20.12.2025, 15:00:37 via Wykop 1 + @kartofel: Anyway, wygenerowałem sobie #ai #nanobanana dalszą część tej historii :-) źródło: obraz Pobierz
kartofel kartofel 20.12.2025, 16:50:24 via Android 0 + @kwanty: jak widać jest ( ͡º ͜ʖ͡º)Jest to miejsce na portalu że śmiesznymi obrazkami, gdzie będę was radykalizował.Na obrazku masz dyskretnie wpisane logo autora, do odnalezienia na Instagramie.
kwanty kwanty 20.12.2025, 17:38:21 via Wykop 2 + jak widać jest@kartofel: Aż sobie do gemini wpisałem przy okazji generowania tej historyjki i tam wyszły mi różne dziwne "radykalizmy" których istnienia nie byłem świadomy ;-) Dla przykładu "Cozy postapocalypse". Fajne! Spamuj, dodaj sobie tag do obserwowania.
źródło: 1000018877
Pobierzźródło: obraz
PobierzJest to miejsce na portalu że śmiesznymi obrazkami, gdzie będę was radykalizował.
Na obrazku masz dyskretnie wpisane logo autora, do odnalezienia na Instagramie.
@kartofel: Aż sobie do gemini wpisałem przy okazji generowania tej historyjki i tam wyszły mi różne dziwne "radykalizmy" których istnienia nie byłem świadomy ;-) Dla przykładu "Cozy postapocalypse". Fajne! Spamuj, dodaj sobie tag do obserwowania.