Wpis z mikrobloga

@Distracted93: prawacka padlina wykorzysta każdą tragedię dlatego, że prawactwo nie ma żadnych świętości i wartości. Prawactwo potrafi tylko szczuć, niszczyć i kraść. Potem prawactwo wyje i kwiczy kiedy ludzie się cieszą jak ktoś jednego z nich zdejmie z planszy.
  • Odpowiedz
@Distracted93: Takich ludzi by nauczyło tylko chyba to jakby ktoś pododawał jego znajomych do swoich znajomych na fejkowym koncie FB i dodawał takie same insynuacje na jego temat, ehhh mogę tylko pomarzyć
  • Odpowiedz
@Distracted93:

prorosyjskie bydło wywozić za drut kolczasty na granicy z białorusią z kopem w dupę na pożegnanie. Zobaczymy jak przyjacielsko ich potraktują nasi słowiańscy bracia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przed drugą wojną światową kacapy zaprosiły do siebie wszystkich komuchów z Polski, po czym strzałem w tył głowy przywitali każdego kto się stawił. Szczęście miały te komuchy, które siedziały w polskim "faszystowskim" pierdlu XDD
  • Odpowiedz
@Distracted93:
Mam wrażenie, że próbuje się odwrócić uwagę, żeby nie nagłaśniać informacji, o których wcześniej można było przeczytać w internecie dotyczących możliwych powiązań rodziny tej 12-latki z Konfederacją.
  • Odpowiedz
@Aldona_Lipska: Masz na myśli lewactwo. Wtedy tak, święta racja. Zniszczyć tradycje, olać historie, r------ć kraj i społeczeństwo, zmienić znaczenie słów, zdelegalizować prawdę i wolność słowa poprzez okrycie tego mową nienawiści ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz