Wpis z mikrobloga

• 1
@whos_your_daddy_snakegirl: hahahah, pamietam koncert combi w 2007 w krk. jeden z lepszych koncertow na jakim bylem. szkoda, ze po albumie wtf is wrong with you people zmienili styl i wlasciwie nie wydali nic wartego uwagi. no coz, jak widac na wypoku ktos rozgryzl twoj nick ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@donfallo

@whos_your_daddy_snakegirl: hahahah, pamietam koncert combi w 2007 w krk. jeden z lepszych koncertow na jakim bylem. szkoda, ze po albumie wtf is wrong with you people zmienili styl i wlasciwie nie wydali nic wartego uwagi. no coz, jak widac na wypoku ktos rozgryzl twoj nick ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Czasami grają swój "Old school set", więc na koncertach jest jeszcze ogień, chociaż trochę tęsknię
whosyourdaddysnakegirl - @donfallo
@whosyourdaddysnakegirl: hahahah, pamietam koncert...
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@whos_your_daddy_snakegirl: no dla mnie po prostu zrobili jakas fuzje z panzer ag (inny projekt andyego). ja akurat andyego poznalem osobiscie i mialem z nim kontakt przez dlugi czas po tym jak zrobilem remiks tractora ktory mu sie bardzo spodobal. na castle nie bylem bo kompletnie mi nie siadl koncert w wawie w 2008 i to juz bylo kompletnie nie to samo co w krk. no nic, za duzo alkoholu i
  • Odpowiedz
@donfallo

A widzisz, ja z kolei poznałem kolegę z Krakowa, który Andyego poznał na backstage na afterku po jakimś koncercie i podobno naprawdę cały ten jego image chorego zwyrola to trochę jest PR, bo w rzeczywistości jest niesamowicie uprzejmym facetem, wręcz taki misiek ( ͡º ͜ʖ͡º).

No ja właśnie koncert z CP wspominam z tego względu, że miałem wtedy 17 lat i jakoś się sporo działo
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@whos_your_daddy_snakegirl: no to prawda, ze ten image to PR. prywatnie to taki imprezowy smieszek przytulasek ktory chodzi z litrem w----y w reku i z kazdym chetnie pogada i nie zadziera nosa. remiks wrzuce jak wroce do domu, albo na soundcloud albo streamable, bede musial go tylko poszukac na dysku ze starymi rzeczami. jak cos zapraszam na moj soundcloud.com/donfallo
  • Odpowiedz
@donfallo

@whos_your_daddy_snakegirl: no to prawda, ze ten image to PR. prywatnie to taki imprezowy smieszek przytulasek ktory chodzi z litrem w----y w reku i z kazdym chetnie pogada i nie zadziera nosa. remiks wrzuce jak wroce do domu, albo na soundcloud albo streamable, bede musial go tylko poszukac na dysku ze starymi rzeczami. jak cos zapraszam na moj soundcloud.com/donfallo

Przesłucham po pracy, dziękuję ( ͡º ͜ʖ͡
  • Odpowiedz