Aktywne Wpisy
Mucha_w_oku +2

PorzeczkowySok +85
dorosłego jerzyka wczoraj znalazłem
leżał na brzuszku z rozwiniętymi skrzydłami, oddychał i oczka otwarte, ale się nie ruszał, nawet jak podszedłem
sporo kotów i psów w okolicy, więc poszedł w pudełko i bezpieczne miejsce, w necie znalazłem, że straż miejska zabiera dzikie zwierzęta do weta
jerzyk jeszcze ma takie szczęście, że jest pod ochroną ścisłą
zadzwoniłem, chociaż nie cierpię dzwonić, pan był miły, przyjechał patrol, jak niosłem pudełko, to ptaszek nawet się
leżał na brzuszku z rozwiniętymi skrzydłami, oddychał i oczka otwarte, ale się nie ruszał, nawet jak podszedłem
sporo kotów i psów w okolicy, więc poszedł w pudełko i bezpieczne miejsce, w necie znalazłem, że straż miejska zabiera dzikie zwierzęta do weta
jerzyk jeszcze ma takie szczęście, że jest pod ochroną ścisłą
zadzwoniłem, chociaż nie cierpię dzwonić, pan był miły, przyjechał patrol, jak niosłem pudełko, to ptaszek nawet się
źródło: IMG_20260720_172451698
Pobierz

źródło: Opera Zrzut ekranu_2026-06-29_050546_www.youtube.com
Pobierzźródło: own-nothing
Pobierz@Cztero0404: Dzień dobry, a na jak długo mam dostęp do tej gry za 400 zł?
Dziękuje, pozdrawiam
Mariusz Strzebnicy
Jasne wolal bym
@michalcorobisz: Ty, właśnie. Dobrze, że użyłeś tego słowa. Bo bardzo często w kontekście tego czy ta płyta ma być czy nie mówi się w kontekście kolekcjonerów, ludzie którzy to zbierają chcą mieć na półce itp, ale jednocześnie jednym z głównych argumentów jest to, że grę można sprzedać jak się ją przejdzie xD Nie żeby coś, ale tak na chłopski rozum nawet to jedno wyklucza trochę drugie
@michalcorobisz: Chyba z rodziną
@michalcorobisz: Tutaj pełna zgoda. Gry mają najwięcej wartości z każdej znanej mi formy rozrywki w przeliczeniu na czas
@niewiempoco: Dokładnie tak samo długo jak gry które kupujesz na steamie za 200 zł albo fizycznie w pudełku. Co tutaj zmienia droga dystrybucji?
@wilk-na-mikrofonie: Myślałem, że to hasełko zniknęło w okolicy 2022 razem z najgłupszymi szurami, które musiały zamknąć mordę, bo caly rok straszyły że obostrzenia zostaną już na zawsze, a śmiercionki nas wybiją xDD
@UjogromemGoNazwali: Absolutnie żadne ''xd'', ludzie tak piszą ponieważ uwaga jest to światowy fenomen kulturowy o którym mówią nawet w polskim sejmie, mówią wszędzie. Ale giereczkowi akolici będą zaprzeczać zapierając się rękami i nogami bo wiadomo zawsze musi przybyć jakiś pan maruda niszczyciel dobrej zabawy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Chris_Karczynski: Nie wiem, ale śmiem twierdzić iż jest to jeden z powodów dla którego wersja PC będzie później ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@odysjestem: Nie? Aczkolwiek zabawne jest to, że nie masz na tyle argumentów iż próbujesz mnie zdyskredytować na podstawie wieku xDDDD
@Cztero0404: wątpię, oni raczej wcale nie będą grać, bo wydać więcej niż 50zł na grę, to dla nich debilizm