Wpis z mikrobloga

Przypominam, że 400 zł nie płacisz za ''puste pudełko'' jak to twierdzi dość sporo płaczków i innych boomerów głównie, przepraszam ''prawdziwych graczy'' a 400 zł płacisz za kod/klucz po którego wpisaniu masz dostęp do zawartości gry na którą ludzie czekają od ponad 10 lat będącej światowym fenomenem kulturowym. Poza tym nie oszukujmy się w listopadzie nagle okaże się, że ci którzy mieli bojkotować najbardziej i toczyli pianę z pyska kupili ten preorder i nie powiem z czym w ręce w to grają ( ͡° ͜ʖ ͡°) #gta #gry #gtavi
Cztero0404 - Przypominam, że 400 zł nie płacisz za ''puste pudełko'' jak to twierdzi ...

źródło: Opera Zrzut ekranu_2026-06-29_050546_www.youtube.com

Pobierz
  • 169
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

400 zł płacisz za kod/klucz po którego wpisaniu masz dostęp do zawartości gry na którą ludzie czekają od ponad 10 lat będącej światowym fenomenem kulturowym.

@Cztero0404: Dzień dobry, a na jak długo mam dostęp do tej gry za 400 zł?

Dziękuje, pozdrawiam
Mariusz Strzebnicy
  • Odpowiedz
@Cztero0404: bo to sa kolekcjonerzy co sami kupuja wszystkie gry na przecenie na steam po czym nigdy w nie nie graja. Ja kupie ten klucz po to aby przejsc jedna z najbardziej zaawansowanych gier w historii i raczej juz nigdy do niej nie wrocic bo jeszcze mi sie w zyciu nie zdarzylo abym jakas gre pezeszedl dwa razy. Jest za duzo gier aby grac w nie kilkukrotnie.
Jasne wolal bym
  • Odpowiedz
  • 2
bo to sa kolekcjonerzy

@michalcorobisz: Ty, właśnie. Dobrze, że użyłeś tego słowa. Bo bardzo często w kontekście tego czy ta płyta ma być czy nie mówi się w kontekście kolekcjonerów, ludzie którzy to zbierają chcą mieć na półce itp, ale jednocześnie jednym z głównych argumentów jest to, że grę można sprzedać jak się ją przejdzie xD Nie żeby coś, ale tak na chłopski rozum nawet to jedno wyklucza trochę drugie
  • Odpowiedz
Dzień dobry, a na jak długo mam dostęp do tej gry za 400 zł?

@niewiempoco: Dokładnie tak samo długo jak gry które kupujesz na steamie za 200 zł albo fizycznie w pudełku. Co tutaj zmienia droga dystrybucji?
  • Odpowiedz
Nie będziesz miał niczego i będziesz szczęśliwy

@wilk-na-mikrofonie: Myślałem, że to hasełko zniknęło w okolicy 2022 razem z najgłupszymi szurami, które musiały zamknąć mordę, bo caly rok straszyły że obostrzenia zostaną już na zawsze, a śmiercionki nas wybiją xDD
  • Odpowiedz
  • 5
ak widze ze ktos rzuca 2137 raz tekstem ze hur dur 10 lat i swiatowy fenomen kulturowy xdd

@UjogromemGoNazwali: Absolutnie żadne ''xd'', ludzie tak piszą ponieważ uwaga jest to światowy fenomen kulturowy o którym mówią nawet w polskim sejmie, mówią wszędzie. Ale giereczkowi akolici będą zaprzeczać zapierając się rękami i nogami bo wiadomo zawsze musi przybyć jakiś pan maruda niszczyciel dobrej zabawy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
Widzę taki post z samego rana, normalnie byś pewnie wstawał i marudził na babkę od pszyrki, nie?

@odysjestem: Nie? Aczkolwiek zabawne jest to, że nie masz na tyle argumentów iż próbujesz mnie zdyskredytować na podstawie wieku xDDDD
  • Odpowiedz
Poza tym nie oszukujmy się w listopadzie nagle okaże się, że ci którzy mieli bojkotować najbardziej i toczyli pianę z pyska kupili ten preorder i nie powiem z czym w ręce w to grają ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Cztero0404: wątpię, oni raczej wcale nie będą grać, bo wydać więcej niż 50zł na grę, to dla nich debilizm
  • Odpowiedz