Aktywne Wpisy

hansoloxd +619
Dziecko, udowodnij że Twoja pier*olnieta nauczycielka jest przed okresem nie mówiąc że jest przed okresem: #heheszki #humorobrazkowy
źródło: IMG_5136
Pobierz
Snowflake_ +12
Jakie szanse na znalezienie mężczyzny, który spełnia poniższe wymagania ma kobieta 30-letnia, raczej urodziwa (7-8/10):
1. Facet bez rozwodu, byłej żony, dzieci na koncie.
2. Max 35 lat.
3. Wysoki, przystojny, ubierający się modnie. Dobrze by było, żeby był wysportowany, ale samo zadbanie i brak brzucha też wystarczy.
4. Żadnych zakoli, braku uzębienia itp.
1. Facet bez rozwodu, byłej żony, dzieci na koncie.
2. Max 35 lat.
3. Wysoki, przystojny, ubierający się modnie. Dobrze by było, żeby był wysportowany, ale samo zadbanie i brak brzucha też wystarczy.
4. Żadnych zakoli, braku uzębienia itp.
Jakie szanse na znalezienie faceta z w/w wymaganiami?
- <10% 80.7% (1021)
- 11%-30% 9.2% (116)
- 31%-50% 2.0% (25)
- 51%-70% 8.1% (103)

https://wykop.pl/wpis/84271623/przyszla-paka-nie-lekcewaze-jej-odniose-sie-do-spr
Jako stare paczysko biorące udział w #wykopaka, za każdym razem wydaje mi się, że nic nie jest mnie już w stanie zaskoczyć, a jednak mirabelce @Huntress się to udało. Już po samym zapakowaniu było widać, że ktoś tu naprawdę się postarał. Zacznijmy więc od największego pudełeczka:
1. Stojak na kapsułki. Po przeprowadzce sprawiłem sobie nowy ekspres, więc jako dodatek do nowej kuchni bardzo się przyda. Muszę tylko wymyśleć sposób, żeby moje kapsułki w nim siedziały ;)
2. Dwie i to nie byle jakie szklanki do piwa. Bo jak pić, to tylko w ładnej szklance i dobrym towarzystwie.
3. Zestaw łamigłówkowy „7 cudów świata” o różnym poziomie trudności. Będzie idealny do pogłówkowania w długie zimowe wieczory.
4. Do postawienia na biurku dostałem model samolotu w barwach linii lotniczej Dino. Przy ich tempie wzrostu, to pewnie rynek lotniczy też szybko opanują. Biedronka/Lidl macie co robić ( ͡º ͜ʖ͡º)
5. Idealny dla pilota gadżet w postaci breloczka na klucze z „Before Remove Flight”. Dla tych co nie wiedzą, to podczas przygotowania samolotu zawieszki wskazują na elementy, które muszą zostać usunięte przed startem.
6. Pełnowartościowe, nieprzecięte na pół słodycze XD
Jeszcze raz dzięki za paczuchę. Tobie również życzę spokojnych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia.
Trzymaj się cieplutko!
Mateusz
#pokapake
#wykopaka #pokapake
źródło: prezent_przemijajacy_1s (1)
Pobierzźródło: IMG_5755
Pobierzźródło: IMG_5720
PobierzZapinać pasy, za chwilę startujemy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: IMG_5754
Pobierz