Wpis z mikrobloga

@bartja W sumie fajnie jakby było tutaj więcej div, bo nie znam żadnej innej oprócz siebie tutaj (chociaż ja już skończyłam 5 lat temu, teraz jestem w tej samej branży, ale online). Ciekawe jakby to wyglądało. Tylko obawiam się, że zostalibyśmy zaspamowani zachętami do zakupu, ogłoszeniami i innymi takimi, a nie realną wiedzą. Divy rzadko lubią rozmawiać o swojej pracy, dlatego też ja staram się edukować co I jak, jeśli akurat
  • Odpowiedz
@kleboldswaifuv2: korzystałaś/znałaś jakąś koleżankę, która korzystała z jakiejś formy ochrony? Nurkowalem trochę w różnych krajach i nigdy się nie spotkałem z żadną poszlaką, żeby dziewczyny miały kogoś takiego, nawet w Brazylii (gdzie ponadto nawet raz miałem kłótnię z divą) - ale znajomy niedawno gdy stwierdziłem, że ochrona byłaby dla nich zbyt dużym dodatkowym kosztem skoro to legalny biznes i jest policja to się upierał, że jakieś grupy interwencyjne muszą na
  • Odpowiedz
@WolvvloW: Ja jak byłem w Meksyku u jednej to nalegałem, żeby mi pozwoliła zajrzeć do drugiego pokoju (my byliśmy w przechodniej pokojokuchni prowadzącej do niego) bo się cykałem, że tam siedzi jakiś sicario z bronią xD
  • Odpowiedz
@WolvvloW: słynna angela z krk ma ochroniarza ale nie siedzi w mieszkaniu bo przyjmuje w kawalerce aczkolwiek jest w pobliżu. Z pewnych źródeł wiadomo mi że na codzień też zdarza się jej korzystać z jego usług bo jest mocno rozpoznawalna i nielubiana przez konkurencje. Inne divy też mogą mieć kogoś w pokoju obok ale tego się nie dowiesz (jedynie masz pewność jak przyjmuje w kawalerce). Niekoniecznie musi to być ochroniarz
  • Odpowiedz