Aktywne Wpisy

MonazoPL +104
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 700 zł monazo
Pobierz
paczelok +159

Też dostaliście tego maila??
Jak oni doszli do moich danych osobowych? Przecież jest jakieś RODO czy coś.
Ja nawet tych danych nie podawałem w całości nigdzie. Jeszcze mają adres gdzie przebywam, mimo, że zameldowanie mam gdzieś indziej.
I co teraz za parę memów będę miał nasrane w papierach, jakieś wyroki? Jak ja teraz zdobędę zaświadczenie o niekaralności, które potrzebuje w pracy. Za głupie memy?? Przecież ja go nawet nie wyzywałem. To jest jakaś paranoja. On mi zniszczy życie za parę memów. Ja nawet nie byłem jakoś bardzo aktywny.
Przecież mnie z roboty zaraz wywalą jak się dowiedzą. Bądźmy poważni to tylko heheszki, jakich pełno w necie...
Przecież ja nordvpna cały czas używałem. Jak?!
Co ja mam teraz zrobić, żeby nie mieć przewalone do końca? Gdzie szukac pomocy??
@BrightBeamBuddha: tak już jest z wystąpieniem do mafii wykopnostrej. Nie ma odwrotu