Aktywne Wpisy

vladi_putin +762
Czytam o #afera z #zondacrypto i normalnie oczom nie wierzę, że ktoś tam realnie trzymał większy hajs xD
Słuchajcie. Robię #rozdajo na portfel sprzętowy Ledger Nano X (ten najtańszy).
Ja już wyrosłem z #kryptowaluty ale jeżeli wy nadal to robicie, to róbcie to chociaż dobrze i nie trzymajcie wiekszego hajsu na giełdzie, która w każdej chwili może zniknąć i elo zostajecie bez niczego xD
A przy okazji
Słuchajcie. Robię #rozdajo na portfel sprzętowy Ledger Nano X (ten najtańszy).
Ja już wyrosłem z #kryptowaluty ale jeżeli wy nadal to robicie, to róbcie to chociaż dobrze i nie trzymajcie wiekszego hajsu na giełdzie, która w każdej chwili może zniknąć i elo zostajecie bez niczego xD
A przy okazji
źródło: alebydle
Pobierz
congobongo +55

Idź do urzędu pracy i zapytaj, czy nie mają dotacji na kurs c+e, możesz uderzyć w styczniu bądź w lutym, na początku roku mogą coś dostać z "góry", możesz też zapytać o nieoprocentowaną pożyczkę z funduszu pracy na kursy.
Warto iść do mopsu, u nich też możesz liczyć na pożyczkę (pomoc na ekonomiczne usamodzielnienie), zasiłek celowy itp.
No i możesz też zorientować się, jak wygląda pożyczka w BGK (pożyczka
Smykałki raczej nie mam. Nie jeździłem w ogóle samochodem od 18 lat. Musiałbym najpierw pewnie wykupić lekcje doszkalające na kategorię B, pojeździć trochę, żeby się oswoić i potem myśleć o C+E. Nie jest to praca marzeń, ale nie mam już czasu na pracę marzeń, tylko potrzebuję kasy. Myślę, że na lekach i dzięki terapii byłbym w stanie zdać egzamin. Wolałbym też mimo wszystko się wyprowadzić,
@mirko_anonim: masz na to jeszcze przynajmniej
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Co do finansów - nie tykaj nic co nazywa się CFD, forex, krypto, ma jakieś lewary. Nie ma szybkiego zysku.
Odkładaj co miesiąc to, co możesz oszczędzić w proporcji np. 50:50 lub 60:40 w obligacje skarbu państwa oraz jeden szeroki ETF np. S&P500 lub MSCI ACWI World. Załóż koniecznie IKE i tam