Aktywne Wpisy

red7000 +654
zajebiste te szatnie były, klimat więzienny
źródło: temp_file1911396031852578079
Pobierz
mateosz_inbecki +159
Znacie inny naród tak dający się ponosić emocjom i kompletnie oderwany od rzeczywistości? Mam wrażenie że dwa tematy działają jak różdżki wytrychy: chore pieski i chore dzieci.
Nieważne kim jesteś, możesz być k---a nawet hitlerem a twoje grzechy zostaną odpuszczone - wystarczy że powiesz dwa słowa po polsku i kupisz karmę pieskom czy coś a polaczek do tego dołączy bo sam jest bez żadnej inicjatywy. W końcu danie na dzieci to najlepsza
Nieważne kim jesteś, możesz być k---a nawet hitlerem a twoje grzechy zostaną odpuszczone - wystarczy że powiesz dwa słowa po polsku i kupisz karmę pieskom czy coś a polaczek do tego dołączy bo sam jest bez żadnej inicjatywy. W końcu danie na dzieci to najlepsza

A kupiłem takie, które miało realne zdjęcia, nie wystawione przez pośrednika
Normalnie często są zdjęcia, że łóżko jest wydłużone, cały pokój wydłużony, a szafka obok kwadratowa ma normalne proporcje.
źródło: focal-length-exp-comp-exhibitb
PobierzAle chodziło mi o to, że szafka nie ma zaburzonej proporcji czasem i to wygląda jak wydłużane w programie, coś jak zwężanie łóżka że y pokój miał więcej przestrzeni i rozszerzanie pokoju na boki.
Ale łóżko wyglądało jakby miało 3m, a obok stała normalna szafeczka.
Może zrobili zdjęcie tak, jak ty mówisz; wydłużyli je, zniekształcając proporcje; a potem dodali szafkę?
Bo łóżko wyglądało jakby miało z 3m co najmniej.