Aktywne Wpisy
Adek1243 +2
Witam. Mam 30 lat, żonę, dziecko w wieku 3 lat. Mam swoje mieszkanie w Katowicach - 3 pokoje, kredyt już spłacony. Pracuje w ww. miejscowości, zarabiam około 8 k na rękę, żona z 6 tys. Dostałem dzisiaj propozycje pracy w tej samej firmie, ale w oddziale w Warszawie za ok. 3.5 tys więcej, nie ma możliwości pracy zdalnej, myślicie, że warto się przenosić? Tam większe możliwości awansu. Zona mówi, że mógłbym tam

Kogutt +151
Brawo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: scaled_1000016534
Pobierz

Jadąc od Siedlec za Kałuszynem (węzeł przy Ryczółku) zaczyna się odcinkowy pomiar, po drodze nie ma innych kamer. Kamera końcowa jest za węzłem Mińsk Mazowiecki. Ci co z----------i to byli zazwyczaj ludzie z okolicy co chcieli sprawdzić ile pójdzie ich maszyna a potem i tak zawracali do domu przy pobliskim węźle.
Więc jaki jest sens odcinkowego jeżeli mijam pierwszy pomiar przy 140km/h a potem dzida ogień 250km/h aż do Mińska gdzie zjeżdżam jeszcze przed finalną kamerą?.
Na niebiesko zaznaczone węzły pomiędzy kamerami odcinkowego pomiaru
#motoryzacja #polskiedrogi
źródło: A2 odcinek
PobierzByć może akurat na tym odcinku ludzie najbardziej z----------i i było najwięcej wypadków.
@SzubiDubiDu: ta bo lokalsi tylko z----------ą a nie sebek przejezdny.
Lokalsów i tak nie złapiesz bo każdy wie gdzie są kamery,stoją etc. pozatym policja z wioch nie łapie tubylców bo kazdy każdego zna.
No jest to
@SzubiDubiDu: Dzida to do Mińska gdzie zawrotka i dzida w drugą stronę. Ciekawe co im wtedy wyjdzie na pomiarze.
Nie wiem jak inne systemy ale kiedyś widziałem jak wyglądał mandat za odcinkowy DK92 w zakręcie i były 2 zdjęcia i przy każdym zdjęciu była prędkość przy zdjęciu oraz wyliczona średnia. Coś takiego
bramka 1: 90km/h
bramka 2: 50km/h
średnia: 70km/h i mandat chyba od średniej ale to widziałem w 2018 roku więc dobrze