#kononowicz Moim zdaniem Szalonego Reportera trzeba pozwać. To już pewne, ale jeszcze go marian pozwij za prawa autorskie, bo to ty szalony reporter nagrywałeś jak sikasz i podsłuchujesz pod domkiem drewnianym dla złotego kontentu. Macie syna podobno. Wozicie go na razie tak normalnie do miejsc dla dzieci, czy od razu po melinach, żeby znał życie i jakby nie wiedział z czego żyć to niech nagrywa patologię? Gorzej będzie jak was zacznie nagrywać, ale to już przyszłość pokaże. Ja tam się nie znam na szanowanych rodzinach katolickiej społeczności więc tak sobie słąwkuję tylko.
@gagarin_kosmonauta: a weź się nie śmiej, bądź se taki Szalony Podcast i ci nagle z d--y jakieś dwa indywidua zaczynają pisać maile i dzwonić bo rzekomo masz z kimś tam rozmawiać, oni nie wiedzą ale już ci z-------ą skrzynkę, na wszelki wypadek
@DareKwiecien: @gagarin_kosmonauta @heinrich-von-spychow Ta ich nerwica to jest złoto. Olgierdano co tydzień powinien dawać wskazówki gdzie się może wypowiedzieć, a oni dostaną dopiero p-------a i zaczną pisać i dzwonić. Zresztą niech od razu maile piszą do Nawrockiego i do wszelkich ministrów. Ja tak sobie śmieszuję, ale nie wiem czy oni tego już nie zrobili. PILNE!!!!!! To my Nowaki!!!! PILNE!!!
@1234rfdcfvghytrewsedrgyj: Zapomnieli już że normalni ludzie to nie Konon że powiesz mu "albo DPS albo menele" i ten już stoi a raczej siedzi na baczność i pokornie słucha listów. To już nie Krzysiek, Krzysiek już jest pod lastrykiem, teraz po drugiej stronie są trzeźwo myślący ludzie co chcą mieć dowody, ich farmazon nie satysfakcjonuje. A jak im robisz pod górkę to adekwatnie traktują i ciebie
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link