Wpis z mikrobloga

Stuknęło mi 10 lat konta na tym portalu ze śmiesznymi obrazkami.
Idą do nas święta oraz koniec roku. Czas refleksji.

Jaka jest najmilsza rzecz jakiej doświadczyliście na wykopie?
Macie jakieś fajne wspomnienia ze społecznością tutaj?

Ja raz wygrałam w rozdajo rogale świętomarcińskie, były top of the top. Kocham Poznań, rogale i @CukierniaJagodka były przepyszne.
Raz też jakiś mireczek pomógł mi przy składaniu kompa, jak mi coś tam w biosie nie grało.
Zawsze otrzymałam tutaj wsparcie gdy było potrzebne.

Generalnie dużo fajnych rzeczy tutaj mnie spotkało. Nawet przelotne znajomości zostawiają mile wspomnienia ()
Lubię oglądać wasze zdjęcia kotów i czytać różne dyskusje. Od g---o wpisów nie stronię. Różne afery, kręcenie Małysza i hity widziałam. Chciałabym, żeby wróciło tu dawne poczucie społeczności.
Kocham was wszystkich, nawet tych z bordo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#wykop #wdziecznosc #czujedobrzeczlowiek
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
Jaka jest najmilsza rzecz jakiej doświadczyliście na wykopie?

@szajbi_: scat i zdjęcia z egzekucji/wypadków które wrzuca co jakiś czas pan rumun z IBMu a moderacja zamiast usuwać prześladuje pana @wfyokyga za wrzucane zdjęcia czołgów bo to tak jest łatwiej

Macie jakieś fajne wspomnienia ze społecznością tutaj?

Jak wyżej
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@szajbi_ ja znajomość z @arinkao oraz @ibleedforyou dziewczyny są wspaniałe i do rany przyłóż, raz wygrałem rozdano i miło to wspominam no i mirki z nocnej to naprawde super społecznośc. A na was bordo i furrasi oraz femboye robię wtf is wrong with you
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@pyszniarz: ( ͡° ʖ̯ ͡°) ale za to barwne wspomnienia masz. mnie rumun ominął na szczęście, wtedy nie siedziałam po nocach
  • Odpowiedz