Aktywne Wpisy

cypisek84 +225
W końcu po 2 letniej tułaczce w kołchozie udało mi się uzbierać na wymarzony pojazd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
źródło: 8c03719117ac1018c7d6054370a38d78579fe6e0c3c457357f184b3af6825aac,w800
PobierzAle mnie wkur wiają ci trenerzy personalni co przychodzą z klientami o 6-8 rano i gadają do nich cały czas na pełen regulator. Jak ide na trening z samego rana to chcę mieć ciszę, a nie tych lamusów co robią harmider. Niech przynajmniej mówią ciszej, ale nie kurva, będą mówić tak głośno jakby była 16 czy 17.
#silownia #trenerpersonalny #fitness
#silownia #trenerpersonalny #fitness

Idą do nas święta oraz koniec roku. Czas refleksji.
Jaka jest najmilsza rzecz jakiej doświadczyliście na wykopie?
Macie jakieś fajne wspomnienia ze społecznością tutaj?
Ja raz wygrałam w rozdajo rogale świętomarcińskie, były top of the top. Kocham Poznań, rogale i @CukierniaJagodka były przepyszne.
Raz też jakiś mireczek pomógł mi przy składaniu kompa, jak mi coś tam w biosie nie grało.
Zawsze otrzymałam tutaj wsparcie gdy było potrzebne.
Generalnie dużo fajnych rzeczy tutaj mnie spotkało. Nawet przelotne znajomości zostawiają mile wspomnienia (。◕‿‿◕。)
Lubię oglądać wasze zdjęcia kotów i czytać różne dyskusje. Od g---o wpisów nie stronię. Różne afery, kręcenie Małysza i hity widziałam. Chciałabym, żeby wróciło tu dawne poczucie społeczności.
Kocham was wszystkich, nawet tych z bordo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wykop #wdziecznosc #czujedobrzeczlowiek
@szajbi_: scat i zdjęcia z egzekucji/wypadków które wrzuca co jakiś czas pan rumun z IBMu a moderacja zamiast usuwać prześladuje pana @wfyokyga za wrzucane zdjęcia czołgów bo to tak jest łatwiej
Jak wyżej
A poza tym miała być najmilsza rzecz ( ͡° ᴥ ͡°)
A kupa to tak wiecie..
A z takich super rzeczy to dostałem raz karton książek, dwa bilety do filharmonii w Warszawie i noc w apartamencie w Gdańsku na jarmark bożonarodzeniowy. Oczywiście wykorzystane i bardzo miło wspominam
Niestety nic nie wygrałem, nikogo nie poznałem, natomiast z tego co obserwuję widać, że są tu ciekawe osobowości i życzę żeby tylko takie były (co jest chyba niemożliwe)
Pozdrawiam,
Nie mariusz trzebnica ( ͡° ͜ʖ ͡°)