Wpis z mikrobloga

✨️ Jak radzić sobie z presją w pracy?
Jak to jest u Was z byciem "za wolnym" w pracy? Bo mnie zawsze zastanawiało jak ludzie tutaj są w stanie w ogóle zarobić pieniądze, i do tego nie oszaleć. A pracowałem w różnych miejscach.

W Polsce lub z polskim kierownictwem na zachodzie (praca fizyczna) zawsze były u mnie z tym problemy. Jak miałem managera Niemca czy Brytyjczyka to było ok. Nie jestem najszybszy ale dokładny, pracodawcy na zachodzie to raczej doceniali.
Teraz tak się ułożył, że znowu aplikuję do polskich firm i widzę to "trzepanie" już na rozmowie: przepytywanie jak w szkole, zadania na pół dnia do zrobienia w 2h, próba wychwycenia najmniejszej niedoskonałości - no bo jak się spieszę to nie kończę zadań.

Są tu możliwości bezstresowej, rzetelnej, sumiennej pracy czy każda minuta ma być wypełniona szybkimi czynnościami, które zarabiają pieniądze? Bo już czuję ten powiew dawnych lat na karku.

#praca #pracbaza

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ostatnio dostałam o------l od przełożonej za to że nie odebrałem telefonu jak poszłam srać także ¯_(ツ)_/¯ nie będę chodzić srać z telefonem w imię firmy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja pracuje w uk i swoje początki w tym kraju celowałem dość nisko przez zbyt mała pewność siebie, trafiałem do kołchozów gdzie byli Polacy albo zarządzali takim kołchozem to pracę było trzeba wykonywać na 200% żadną sekundą nie mogła się zmarnować. Zas jak zacząłem celować w miejsca z małą ilością naszych rodaków albo chociażby żeby „menedzment” był zagraniczny to na wszystko było czas i pracę się robiło spokojnie bez
  • Odpowiedz