Aktywne Wpisy
Czy picie 2 x w tygodniu po 3-4 piwka to prosta droga do alkoholizmu? Nie tym kaca, wódką gardze i mi smierdzi a wino tylko na jakims wyjsciu z pracy czy przy rodzinnym stole.
Na codzien tryb zycia zdrowy, trening 2-3 na tydzien, nie jem w ogole slodyczy ani syfu
Jestem 30+ i zdarzaja się tygodnie a nawet miesiac bez piwka ale czasami po 3-4 w tygodniu jak brzydka pogoda
#blackpill
Na codzien tryb zycia zdrowy, trening 2-3 na tydzien, nie jem w ogole slodyczy ani syfu
Jestem 30+ i zdarzaja się tygodnie a nawet miesiac bez piwka ale czasami po 3-4 w tygodniu jak brzydka pogoda
#blackpill

krystian-stepaniak +146
Mam naukochańszą kobiete na świecie. Siedzieliśmy w domu i już szykowałem się do spania w salonie, kiedy moja kobieta zapytała się "a może chcesz dzisiaj wyjątkowo spać ze mną w sypialni?" Nawet nasz pies się zdziwił po tych słowach. Kocham ją
#p0lka #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #blackpill #redpill #logikarozowychpaskow
#p0lka #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #blackpill #redpill #logikarozowychpaskow
źródło: ad32d7315189d89253f0db6f92149caae06c6a860c77df21897b95a7ecab1eb1
Pobierz

Jak masz jakiekolwiek pojecie w temacie to dobrze wiesz, ze politycy wypowiadaja sie na ten temat nie majac zielonego pojecia o czym mowia, wiedzac ze ich adresatem sa skrajni debile i nie musza sie nawet starac czy wpisac przed wystapieniem "kryptowaluty" na wikipedii i poczytac 5 minut.
Przerazajace jest natomiast to, ze dokladnie w jednakowy sposob podchodza tez do kazdego innego tematu od ktorego zalezy przyszlosc tego kraju. W------e w same kryptowaluty, ale przeciez ci debile nie potrafia nawet ogarnac za i przeciw zbudowaniem elektrowni atomowej.
Polska nigdy nie bedzie konkurencyjnym i silnym krajem, bo jedni idioci wybieraja nastepnych a mimo uplywu tylu lat w Polsce nadal nie ma ani jednej partii na ktora osoba z dodatnim IQ moze zaglosowac z czystym sumieniem. Jedyne co nas obecnie ratuje, to ze inne kraje tez maja mnostwo debili i nie moga nas zdeklasowac az tak szybko, bo sami wpadaja w podobne pulapki.
#polska #kryptowaluty #dalbympolitykaalewoleboldupyzeniedalem #oswiadczeniezdupy
konfiarze też 3 miliony inwestorów krypto c--j wi skad dane - chyba z d--y wyciagniete
zjeby z platformy podczas wyborów git super krypto jest dobre, rafik mówi że dobre, a teraz darcie ryja, a pewnie to na czyjeś zamówienie było i dlatego tak płaczą
donek p------i że jak ktos straci na krypto to wina nawrockiego i pisu xD
lewaki i psl i pozostałe cymbały,
@andrzeju1: W tej kwestii Premier się zgadza.
https://www.youtube.com/live/MaQ5iqTER9A?si=_j2mHpsnxHIgaFqK&t=282