Aktywne Wpisy
Whiskeyjack29 +143
NapisaΕem sobie posta ΕΌe zarabiam 13 500 netto, czyli 22 000 brutto a pracodawca daje 26 500 + benefity pozapΕacowe powiedzmy ΕΔ
cznie 27 000 i ciΔΕΌko z zakupem mieszkania w Warszawie (w ktΓ³rej pomimo mojej niechΔci do tego miasta dla bezpieczeΕstwa zostaΔ muszΔ, bo zdalna to 5% obecnego rynku). Ile siΔ wylaΕo boomerstwa ΕΌe wcale nie jestem w top 10% zarobkΓ³w, ΕΌe co ze mnie za IT skoro dostaje takie grosze, ΕΌe

lubie-sernik +80
MinΔΕy kolejne dni mojego pobytu w Azji, wiΔc pora na kolejny wpis (ΚβΏΚ)
W czwartek umΓ³wiΕem siΔ z @Arcane89 i jego byΕΔ dziewczynΔ Jaruwan na p--o przy Khao San Road. To miejsce peΕne knajp, dyskotek i wszelkiego rodzaju lokali. W jednej z knajp wypiliΕmy po kilka piw, a przy okazji zamΓ³wili mi Pad Thaia (zdjΔcie w komentarzu), ktΓ³ry okazaΕ siΔ najlepszym posiΕkiem, jaki do tej pory jadΕem w Tajlandii.
W czwartek umΓ³wiΕem siΔ z @Arcane89 i jego byΕΔ dziewczynΔ Jaruwan na p--o przy Khao San Road. To miejsce peΕne knajp, dyskotek i wszelkiego rodzaju lokali. W jednej z knajp wypiliΕmy po kilka piw, a przy okazji zamΓ³wili mi Pad Thaia (zdjΔcie w komentarzu), ktΓ³ry okazaΕ siΔ najlepszym posiΕkiem, jaki do tej pory jadΕem w Tajlandii.
ΕΊrΓ³dΕo: 1
Pobierz

Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link