@dobry-informatyg: wysłałem w listopadzie 30 CV, z tego miałem 8 rozmów rekrutacyjnych
3 firmy powiedziały mi, że klient mimo nowych projektów anuluje rekrutacje bo mieli tylko B2B a boją się zmian od nowego roku
z pozostałych 5 firm przekonywali mnie, że lepiej brać UoP bo B2B niepewne
ja tam p------e opinie wykopków, oni się g---o znają. Kontraktornie pozatrudniały najlepszych prawników i wielu prawników boi się uprawnień PIP i jasno mówi,
@Ksiega_dusz: ja myślałem, że wy chcecie lepiej zarabiać a wy zwykle komuchy jesteście
@2-aminopirydyna: my chcemy stabilność a nie praćę po 10-12h na B2B bo deadline co 2 tygodnie w sprincie i nic nie może spaść do kolejnego sprintu pod groźbą 250 000zł kary finansowej
@elo_kebab no i jak tam? PIP już do ciebie przyjechał?
Buahahaha xDDD A mowili wam wszyscy że g---o z tego będzie. Czas wrócić do produkcji marnych ai slopów o kamilkach, bo się temat b2b chyba wyczerpał xDDD
#programista15k #programowanie
czy wjedzie reforma PIP
3 firmy powiedziały mi, że klient mimo nowych projektów anuluje rekrutacje bo mieli tylko B2B a boją się zmian od nowego roku
z pozostałych 5 firm przekonywali mnie, że lepiej brać UoP bo B2B niepewne
ja tam p------e opinie wykopków, oni się g---o znają. Kontraktornie pozatrudniały najlepszych prawników i wielu prawników boi się uprawnień PIP i jasno mówi,
źródło: Zrzut ekranu 2025-12-5 o 23.01.22
Pobierz@2-aminopirydyna: my chcemy stabilność a nie praćę po 10-12h na B2B bo deadline co 2 tygodnie w sprincie i nic nie może spaść do kolejnego sprintu pod groźbą 250 000zł kary finansowej
Praca 10-12h to owszem jest, ale to się normalnie fakturuje te godziny jak jesteś na b2b
@2-aminopirydyna: ch*ja prawda. Nie każdy tak może robić
Buahahaha xDDD A mowili wam wszyscy że g---o z tego będzie. Czas wrócić do produkcji marnych ai slopów o kamilkach, bo się temat b2b chyba wyczerpał xDDD
Wejdzie wejdzie zwłaszcza że to kamien milowy KPO i grożą nam olbrzymie kary