Wpis z mikrobloga

Co myslicie o tym pchaniu combo based gameplay? Czy każuale grają całą ligę czy robią kampanie w tydzień i idą dalej? Czy to nie właśnie tryhardy utrzymują retencje graczy i zmniejszenie mob density - mniejszy fun? Na moim pc w t16 Abyssal overrun mapie mam 30fps gdzie utylizacja cpu i gpu to 40% i nie ma szans ze to wina pc bo dzieje sie to niezależnie od ustawień. Ja chce cookie clickera i wybuchający ekran a nie n-----------e 5 przycisków by zabić packa moba. Mieliśmy to w 0.2 gdzie robiłem kampanię 30h milionami i rzuciłem to w p---u xD #pathofexile2
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@szmichal: łażąc po necie i czytając komentarze to problem z kombosami mają przede wszystkim oldltimerzy z poe1
jak spadnie gęstość i zwiększy się tankowość mobów to kombosy będą miały większe znaczenie
sam wychowałem się na pierwszych mmo gdzie biło się 2 minuty paczki po 3 moby w pięciu graczy (xD) i nie mam z tym problemu, a ci co mają no to jest dla nich d4 gdzie power creep jest
  • Odpowiedz
  • 0
@szmichal: ja jestem w stanie wytrzymać 2 button gameplay (np. ed+contagion), ale jeżeli oni oczekują, że będę przez 14h biegał po mapkach i wypatrywał czy coś na potworku się błysnęło na niebiesko, żebym mógł użyć skilla, albo co chwilę spoglądał w róg ekranu, żeby zobaczyć czy mam już 3 power charge to IKS DE
  • Odpowiedz
  • 0
@levzor: my tu nie gramy w mmo tylko w hack'n'slasha. A ten cały meaningful combat nie ma sensu, bo wszystko w tej grze polega na skalowaniu postaci, więc albo dojdziesz do momentu, gdzie czyścisz wszystko jednym przyciskiem albo nie będzie można skalować postaci i odinstalujesz grę, bo jaki jest wtedy sens grać?
  • Odpowiedz