Aktywne Wpisy

obuniem +165
źródło: 1000000579
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +195
Dzień 7
I tak oto minął dzień 7. Ostatni dzień z większych upałów . I wreszcie koniec terrorów przypominających pustynię . Tego dnia widziałem 3 razy węże , w tym raz grzechotnika który na mnie grzechotał . Musiałem go obejść bokiem . Mam już wrażenie że te dni się zlewają i sam już nie wiem co kiedy robiłem . Możliwe że to chwilowo też koniec miejsc gdzie są problemy z wodą. Udało
I tak oto minął dzień 7. Ostatni dzień z większych upałów . I wreszcie koniec terrorów przypominających pustynię . Tego dnia widziałem 3 razy węże , w tym raz grzechotnika który na mnie grzechotał . Musiałem go obejść bokiem . Mam już wrażenie że te dni się zlewają i sam już nie wiem co kiedy robiłem . Możliwe że to chwilowo też koniec miejsc gdzie są problemy z wodą. Udało
źródło: IMG_2692
Pobierz

@mirko_anonim: dziekujemy za ten rzetelny wpis, bez niego bysmy tego nie wiedzieli
@mirko_anonim: bo tak działa instagram, że na takich właśnie ludzi inni patrzą przez szkiełko co mają w swojej kieszeni
zawsze tak było, tylko różnica jest taka że kiedyś oglądało się celebryctwo w gazecie kolorowej albo w telewizorze - a teraz się przegląda dzień z życia Dana
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta