Aktywne Wpisy

Niemaco122 +955
Kierowca BMW się oburzył na kierowcę seata bo nie mógł wyprzedzić na skrzyżowaniu. Akcja była taka że z podporządkowanej cofał tir z naczepa i blokował jeden prawy pas. Gość zostawił seata na awaryjnych tak jak na wideo. Zjeb z BMW stał może 30-40sek ale nie wytrzymał i musiał znaleźć kierowcę seata. Jak się skończyło to widać na nagraniu. Rozumiem że Dareczek źle zaparkował (prawdopodobnie pilotował kierowcę TIRa żeby mógł wyjechać) no ale

patryk-wuwuw +123
#dragonball
Włączyłem na chwilę aby skonfrontować wspomnienia i wsiąkłem. Właśnie oglądam odcinek "Metamorfoza Songokana". ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak, jest i słynne tłumaczenie z RTL7 do wersji francuskiej. W kinach jakieś "Avatary", a mi starczy Songokan, Songo, Szatan Serduszko i c---i Bulmy.
Włączyłem na chwilę aby skonfrontować wspomnienia i wsiąkłem. Właśnie oglądam odcinek "Metamorfoza Songokana". ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak, jest i słynne tłumaczenie z RTL7 do wersji francuskiej. W kinach jakieś "Avatary", a mi starczy Songokan, Songo, Szatan Serduszko i c---i Bulmy.
źródło: 1000096090
Pobierz

Tak sobie siedze i myślę jak tu dorobić w weekendy i stwierdziłem a może by tak proste stronki robić. Jakieś wizytówkowe, kosztujące 500-1000zł.
Pare lat temu mój znajomy na studiach tak dorabiał i spoko to brzmiało bo w jeden dzień zazwyczaj się wyrabiał i chyba brał za to 500zł.
Umiem programowac wiec cos tam ogarniam
Pare pytań do osób z branży
1. Czy AI wpłynęło na rynek? Jest sens się pakować kiedy nowe modele w przypadku prostych stron same wszystko robią już?
2. Uczyć się WP czy lepiej php+html+css
3. Idzie coś z tego dorobić? Nie chce jakiś duzych kokosów wyciągać, chce coś dorobić w weekend i tyle. Gdybym miał możliwość to bym pewnie boltem jeździł
4. Są klienci czy ciężko? W ostatnim miesiącu dwóch znajomych mnie pytało czy bym nie zrobił im stron więc mam wrażenie (może mylne), że popyt jest xD
ps. bez hasztagu programowanie bo połowy osób nie da się czytać xD
@LeciKrecikPl: Ludzie są mądrzejsi. Wiedzą, że daliby radę samodzielnie z AI postawić sobie wizytówkę/bloha - tylko po co jakiś prawnik/lekarz/tynkarz/deweloperuch ma kilkać w kąkuter 10 godzin? W 10 godzin to on zfakturuje swoich klientów/pacjentów na 3x tę kwotę jedną trzecią wysiłku jaką by włożył w postawienie